10 λεπτά την ημέρα φτάνουν για να κάψετε το επίμονο λίπος της κοιλιάς

Για να χτίσετε το τέλειο σώμα παραλίας, δεν χρειάζεται να σπαταλάτε χρήματα σε ακριβά γυμναστήρια, ειδικές δίαιτες ή κρέμες απώλειας βάρους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καρέκλα και 10 λεπτά άσκησης την ημέρα.

Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτές τις πέντε απλές ασκήσεις για να απαλλαγείτε γρήγορα από το λίπος της κοιλιάς.

Περιστροφές

10 λεπτά την ημέρα φτάνουν για να κάψετε το επίμονο λίπος της κοιλιάς +++++++ - Εικόνα 3

Σταθείτε πίσω από μια καρέκλα και τοποθετήστε τα χέρια σας στην πλάτη της. Πηγαίνετε μερικά βήματα πίσω, κάνοντας ελαφρά κάμψη στα γόνατα σας μέχρι το στή8ος σας να είναι παράλληλο με το πάτωμα. Στρέψτε αργά προς τα αριστερά, σηκώνοντας το αριστερό σας χέρι πάνω από το αυτί σας. Επαναλάβετε 20 φορές, και από τις δύο πλευρές.

Επιδαπέδιες περιστροφές

10 λεπτά την ημέρα φτάνουν για να κάψετε το επίμονο λίπος της κοιλιάς +++++++ - Εικόνα 4

Ξαπλώστε ανάσκελα, μετακινηθείτε πιο κοντά στην καρέκλα και βάλτε τα πόδια σας σε αυτή. Βάλτε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας. Χρησιμοποιώντας τους μυς σας, σηκώστε την ωμοπλάτη σας από το πάτωμα και αγγίξτε το δεξιό γόνατο σας με τον αριστερό σας αγκώνα. Επαναλάβετε 20 φορές, και από τις δύο πλευρές.

Σηκώματα ποδιών

10 λεπτά την ημέρα φτάνουν για να κάψετε το επίμονο λίπος της κοιλιάς +++++++ - Εικόνα 5

Σταθείτε στην άκρη της καρέκλας, λυγίστε τα γόνατα σας και τοποθετήστε τις παλάμες σας πίσω σας. Μετακινήστε τους γλουτούς σας προς τα εμπρός, ώστε να μην αγγίζουν την καρέκλα. Σηκώστε το αριστερό πόδι τεντωμένο, κρατώντας το παράλληλα στο πάτωμα. Επαναλάβετε 20 φορές, και με τα δύο πόδια.

Σανίδα

10 λεπτά την ημέρα φτάνουν για να κάψετε το επίμονο λίπος της κοιλιάς +++++++ - Εικόνα 6

Στηριχθείτε στην άκρη της καρέκλας, ισιώστε το σώμα σας σε μια ευθεία γραμμή και πάρτε τη θέση της σανίδας. Κρατήστε την πλάτη σας ευθεία. Κρατήστε τη σανίδα για 30 δευτερόλεπτα. Προσπαθήστε να αυξάνετε το χρόνο κατά 10 δευτερόλεπτα κάθε μέρα.

Καθίσματα

10 λεπτά την ημέρα φτάνουν για να κάψετε το επίμονο λίπος της κοιλιάς +++++++ - Εικόνα 7

Βάλτε τα χέρια σας στην άκρη μιας καρέκλας. Λυγίστε τα γόνατα σας σε 90 μοίρες και τοποθετήστε τα πόδια σας ελαφρώς πλατύτερα από το πλάτος των ώμων. Λυγίστε τους αγκώνες σας και κατεβείτε προς τα κάτω. Στη συνέχεια, σηκωθείτε πίσω ισιώνοντας τα χέρια σας. Επαναλάβετε 20 φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ