Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας: Φωτογραφίες ντοκουμέντο, καρέ-καρέ οι δύο θρασύτατοι ληστές

Η ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας, στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Τρίτης, καταγράφηκε από το κύκλωμα παρακολούθησης και το protothema.gr εξασφάλισε αποκλειστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα με τους ληστές.

Σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό, οι δύο ληστές μπαίνουν στην τράπεζα, φορώντας χειρουργικές μάσκες και εκμεταλλευόμενοι τα μέτρα κατά του κορονοϊού, καταφέρνουν να περάσουν απαρατήρητοι σαν πελάτες και να φτάσουν στο ταμείο.

Το προφίλ των ληστών της ένοπλης ληστείας

Ο πρώτος ληστής φαίνεται σωματώδης και έχει περασμένο ένα σακίδιο στην πλάτη του, έχει τοποθετημένα τα γυαλιά ηλίου στο κεφάλι και πλησιάζει τον ταμία. Θα απομακρυνθεί για λίγα δευτερόλεπτα και στη θέση του θα έρθει ο δεύτερος ληστής, ο οποίος φοράει καπέλο και την χειρουργική του μάσκα. Θα βγάλει από τον σάκο του ένα περίστροφο και θα το στρέψει προς το ταμείο, ζητώντας από το υπάλληλο να του δώσει όσα χρήματα έχει διάθεση του.

Ο υπάλληλος, που επέδειξε απίστευτη ψυχραιμία, του παραδίδει τις δεσμίδες με τα χαρτονομίσματα και τότε εμφανίζεται και ο δεύτερος ληστής που κρατάει στα χέρια του ένα καλάσνικοφ, βάζουν τα λεφτά στους σάκους τους και στις τσέπες τους και απομακρύνονται.

Η αστυνομία εξετάσει εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην ένοπλη ληστεία

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στη ληστεία, ο οποίος είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου και στεκόταν έξω από το υποκατάστημα.

Βασικός ύποπτος είναι ένας αντιεξουσιαστής με βαρύ ποινικό μητρώο, καταδικασμένος για ληστείες, τον οποίο οι αστυνομικοί θεωρούν ως ιδιαίτερα επικίνδυνο, γνωρίζοντας πως να κινείται στην παρανομία και δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα, όταν έρθει αντιμέτωπος με αστυνομικούς.

Λόγω του συγκεκριμένου υπόπτου, η υπόθεση παρακολουθείται από την Αντιτρομοκρατική.

Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας: Φωτογραφίες ντοκουμέντο, καρέ-καρέ οι δύο θρασύτατοι ληστές - Εικόνα 1

Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας: Φωτογραφίες ντοκουμέντο, καρέ-καρέ οι δύο θρασύτατοι ληστές - Εικόνα 2

Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας: Φωτογραφίες ντοκουμέντο, καρέ-καρέ οι δύο θρασύτατοι ληστές - Εικόνα 3

Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας: Φωτογραφίες ντοκουμέντο, καρέ-καρέ οι δύο θρασύτατοι ληστές - Εικόνα 4

Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας: Φωτογραφίες ντοκουμέντο, καρέ-καρέ οι δύο θρασύτατοι ληστές - Εικόνα 5

Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας: Φωτογραφίες ντοκουμέντο, καρέ-καρέ οι δύο θρασύτατοι ληστές - Εικόνα 6

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ