Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι σeξoμανούς και τους βiαζε για πέντε ημέρες η είδηση είναι Ψευδή.

Κυκλοφορεί η είδηση πως δύο ληστές εισέβαλαν σε σπίτι σεξομανή που τους έπιασε και τους βίαζε για 5 μέρες.

Είναι ΨΕΥΔΕΣ

Δημοσιεύτηκε από δεκάδες ιστοσελίδες.

Ας πρόσεχαν: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι gay σεξομανή και εκείνος τους βίαζε για… πέντε ημέρες!

Λάθος σπίτι επέλεξαν κλέψουν δύο άτυχοι ληστές με πλούσιο βιογραφικό σε ληστείες, σε ένα περιστατικό που θυμίζει ταινία τρόμου. Ο 54χρονος Garfield Morgan και ο 36χρονος φίλος του Kim Gorton, δεν θα μπορούσαν να φανταστούν όσα θα πάθαιναν όταν εισέβαλαν σε ένα ήσυχο σπίτι στην Φλόριντα.

Εκεί έμενε ο ύψους 2 μέτρων και βάρους 150 κιλών gay σεξομανής Harry Harrington ο οποίος εκτός των άλλων είχε φυλακιστεί αρκετές φορές για σεξουαλικές επιθέσεις.

Οι άτυχοι άνδρες μπήκαν στην «φωλιά του λύκου», με τον Harrington να τους δένει και να τους κακοποιεί σεξουαλικά επί πέντε συνεχόμενες ημέρες. Τελικά το μαρτύριο τους έλαβε τέλος όταν άκουσαν τα ουρλιαχτλα τους οι γείτονες.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας οι δύο άνδρες όταν απελευθερώθηκαν ήταν σε άθλια κατάσταση ενώ ο Harrington με την εικόνα του αποδεικνύει το πόσο λάθος έκαναν.

Σαν να μην έφταναν αυτά, οι δύο επίδοξοι ληστές βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραβίασης κατοικίας και την απόπειρα ληστείας.

Η παραπάνω είδηση δεν είναι αληθινή. Το θέμα ξεκίνησε από την εφημερίδα Sunday Sport, που συνηθίζει να κατασκευάζει ιστορίες.

Παράδειγμα:

Ο σεξομανής, Harry Harrington, δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο. Η φωτογραφία στην δερμάτινη πολυθρόνα κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2009. Είναι πειραγμένη για να φαίνεται πιο μυώδης και πιο τριχωτός, ο άνδρας με το πούρο.

Στη φωτογραφία του ενός από τους δύο ληστές, είναι ο Michael Patrick Kelly που έχει συλληφθεί το 2004 για άσεμνη συμπεριφοράς με ανήλικο.

Όπως είδαμε η παραπάνω είδηση που παρατάχθηκε από πλήθος ιστοσελίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι κατασκευασμένη από μια βρετανική εφημερίδα, ταμπλόιντ και καταρρίπτεται.

Τις αρχικές πληροφορίες τις συλλέξαμε από το κορυφαίο snopes

Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι σεξομανούς και… τους βίαζε για πέντε ημέρες - Εικόνα 1

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ