Ο λογαριασμός της ήταν άδειος και δεν είχε να ταΐσει το παιδί της. Μία απόδειξη όμως, της άλλαξε τη ζωή!

O Ματθαίος μας λέει στο 6:21 ότι εκεί που είναι ο θησαυρός σου, εκεί θα είναι και η καρδιά σου. Για την Lauren, η καρδιά της ήταν με το γιο της τον Colton. Και εννοείται πως θησαυρό δεν εννοούσε χρήματα ή κάτι παρόμοιο.

Για αυτό και όταν ο αγαπημένος της γιος ήθελε ένα πάρτι με τον Βοb τον σφουγγαράκη , δεν δίστασε να χαλάσει ότι λεφτά είχε στην τράπεζα για να του πραγματοποιήσει την ευχή του.

Ο λογαριασμός της ήταν άδειος και δεν είχε να ταΐσει το παιδί της. Μία απόδειξη όμως, της άλλαξε τη ζωή! - Εικόνα1

Αφού αγόρασε τη διακόσμηση και την τούρτα για το πάρτι και ένα φορτηγό για δώρο, οι καταθέσεις της είχαν τελειώσει εντελώς – μία θυσία που όμως ένιωθε πως έπρεπε να κάνει.

Όταν πήγε να σερβίρει όμως στο Waffle House όπως κάθε άλλη βραδιά, δεν περίμενε αυτό που συνέβη. Είχαν έρθει δύο νεαροί άντρες σε ένα από τα τραπέζια της και τους εξυπηρέτησε με μεγάλη ευγένεια, όπως κάνει άλλωστε με κάθε πελάτη της. Τους μίλησε και για την οικογένειά της και το πάρτι του γιου της. Όταν όμως πήγε να μαζέψει το τραπέζι τους, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

Ο λογαριασμός της ήταν άδειος και δεν είχε να ταΐσει το παιδί της. Μία απόδειξη όμως, της άλλαξε τη ζωή! - Εικόνα2

Της είχαν αφήσει $600 πουρμπουάρ. Ξεκίνησε να κλαίει και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Ενώ είχε πάθει σοκ, πήγε να δει αν οι δύο νεαροί είχαν κάνει κάποιο λάθος ή όντως είχαν δώσει τόσα πολλά χρήματα για πουρμπουάρ. Η απάντησή τους την ξάφνιασε. Είπαν ότι απλά τους αρέσει να βοηθάνε τους ανθρώπους.

«Το γεγονός ότι κάποιος έκανε κάτι τόσο όμορφο σε μένα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν ξέρω πως να τους ευχαριστήσω.»

Ο λογαριασμός της ήταν άδειος και δεν είχε να ταΐσει το παιδί της. Μία απόδειξη όμως, της άλλαξε τη ζωή! - Εικόνα3

Έτσι κατάφερε να ξαναγεμίσει το λογαριασμό της και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το πως θα πληρώσει τους λογαριασμούς της. Οι καλοί Σαμαρείτες την πλησίασαν ακόμα καθώς έφευγε για να επιβεβαιώσουν πως πήρε τα χρήματα κανονικά και πως δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.

Δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα να δώσουμε ένα τέτοιο πουρμπουάρ. Αλλά δεν χρειάζεσαι απαραίτητα $600 για αν βοηθήσεις κάποιον. Και πάντα είναι καλύτερο το να δίνεις από το να παίρνεις. Είτε πρόκειται για χρήματα, για χρόνο, προσοχή ή μία καλή κουβέντα.

Credit: godvine.com
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ