5 Λόγοι για τους οποίους οι άντρες και οι γυναίκες σκορπιοί είναι καλύτεροι φίλοι από τα άλλα ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Κατά την δική μου άποψη, ο Σκορπιός είναι σίγουρα το πιο συναρπαστικό ζώδιο από όλα. Παρόλο υπάρχουν αρκετά ζώδια που δημιουργούν μία μεγάλη γκάμα από προσωπικότητες, οι Σκορπιοί έχουν πλάκα, είναι πιστοί και πολύ χαρισματικοί.

Είμαστε η επιτομή του «ζήσε έντονα αλλιώς μην ζεις καθόλου» και τιμάμε και υπερασπιζόμαστε αυτούς που είναι γύρω μας (άμα σε συμπαθούμε βέβαια).

Ειλικρινά δεν ξέρεις τι θα πει φιλία, άμα δεν είχες ποτέ φίλο Σκορπιό στη ζωή σου.

1. Ανεβάζουμε τη διάθεση στα ύψη.

Το καλύτερο με το να είναι κανείς Σκορπιός είναι ότι είμαστε πάντα έτοιμοι για πάρτυ. Οποιες και να είναι οι συνθήκες, σπάνια χάνουμε την ευκαιρία να περάσουμε καλά με φίλους και να το πάμε στα άκρα.

Είμαστε χαρισματικοί, και νιώθουμε τέλεια όταν είμαστε το κέντρο της προσοχής, κάνοντας τους πάντες να γελάνε.

Είτε χρειάζεστε κάποιον να δώσει ζωή στο πάρτυ, να σπάσει τον πάγο με σφηνάκια τεκίλα ή απλά να χορεύει μαζί σας για 4 ώρες συνεχόμενα ακούγοντας techno, ο Σκορπιός θα σας χαρίσει μια αξέχαστη νύχτα.

2. Καλύπτουμε τα νώτα σου.

Πραγματικά πιστός (κάποιες φορές και λανθασμένα), οι Σκορπιοί φημίζονται να προσέχουν τους φίλους και την οικογένειά τους. Και περιμένουν την ίδια συμπεριφορά σαν αντάλλαγμα.

Είτε χρειάζεσαι κάποιον φίλο για να στηριχτείς,  κάποιον για να μοιραστείς ένα μυστικό ή κάποιον να σε ανεβάσει όταν δεν νιώθεις καλά, ένας Σκορπιός θα είναι πάντα εκεί για σένα να σου πει την αλήθεια, όσο άσχημη και αν φαίνεται.

Δεν θέλουμε τίποτα άλλο από το καλύτερο για τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Δεν φοβόμαστε να κάνουμε την υπέρβαση και να μπούμε σε οποιαδήποτε είδους μάχη για να υπερασπιστούμε αυτούς που είναι κοντά μας. Οτι και να γίνει, πάντα καλύπτουμε τα νώτα σου.

3. Ενας Σκορπιός ποτέ δεν τα παρατάει.

Είτε στη δουλειά, είτε στη προσωπική τους ζωή, οι Σκορπιοί είναι δουλευταράδες που παλεύουν για την τελειότητα. Παλεύουμε για το καλύτερο, θέτοντας πολύ ψηλά τον πήχη. Είμαστε οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού μας και πάντα θα δουλεύουμε πολύ δυνατά για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε.

Επιτυχία, αναγνώριση και έπαινοι είναι πράγματα που αγωνιζόμαστε να αποκτήσουμε, και πάντα θα πιέζουμε τον εαυτό μας για να τα καταφέρει. Στα μάτια μας, ο εαυτός μας είναι ο χειρότερός μας αντίπαλος και πάντα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε την υπέρβαση.

Αν και μπορεί να γίνει κουραστικό, πάντα θα τα καταφέρουμε, νιώθοντας ένα πανέμορφο συναίσθημα όταν καταφέρουμε τους στόχους μας.

4. Είμαστε ευγνώμονες για τη Nova και αράζουμε όλη μέρα… με τον εαυτό μας.

Οι Σκορπιοί όσο αγαπάνε το να είναι η ψυχή της παρέας, άλλο τόσο θέλουν τον προσωπικό τους χώρου να μείνουν μόνοι τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σας εκτιμούμε, αλλά όπως αλλάζει το φεγγάρι, έτσι συμβαίνει και με την διάθεσή μας. Και ειλικρινά, το να μείνω σπίτι μου και να δω την αγαπημένη μου σειρά μου ακούγεται πολύ καλύτερο από το να πάω σε ότι πάρτυ και αν κάνεις.

Οι Σκορπιοί φημίζονται να είναι μοναχικοί και μυστήριοι τύποι και να χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους. Σκεφτείτε το σαν χρόνος για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για την επόμενη φορά που θα είστε μαζί, μην το παίρνετε προσωπικά.

5. Δεν μας αρέσει να μας κορο’ι’δεύουν..

Για να το θέσουμε απλά, το καλύτερο με τον είσαι Σκορπιός είναι ότι πάντα ξέρουμε πότε μας λένε ψέματα. Εχουμε μεγάλη διαίσθηση και παρατηρητικότητα, βλέποντας τον τρόπο που κινείσαι και αυτά που λες, μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε πότε λες αλήθεια ή οχι.

Παρόλο που αγαπάμε την προσοχή και τον θαυμασμό, έχουμε και μεγάλη αντίληψη και δεν θα διστάσουμε να αποκαλύψουμε τον “δράστη”, προτού μας περάσουν για χαζούς. Είμαστε πολύ παθιασμένοι όταν πρόκειται για τους φίλους μας και αυτό διπλασιάζεται όταν πρόκειται για εχθρούς.

Αν και υπάρχουν πολλά ζώδια για να διαλέξεις, νιώθω τυχερός που είμαι Σκορπιός. Σε κάποιους μπορεί να αρέσουν χαρακτηριστικά των ζωδίων του νερού, αλλά εγώ βλέπω τον εαυτό μου σε όλα τα ζώδια. Μου αρέσει αυτή η ένταση που πάει πακέτο με το ζώδιό μου.

Επίσης, μου αρέσει πάντα να έχω φίλο Σκορπιό, είτε για τα πάρτυ, είτε για να μπορώ να μοιραστώ τα μυστικά μου.

Απλά μην μας εκνευρίσεις, εκτός άμα θες από το να σχεδιάζουμε πάρτυ παρέα, να σχεδιάζουμε την εκδίκησή σου.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ