Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει.

Κάθε γέννα είναι διαφορετική. Κάποιες παίρνουν αμέτρητες ώρες και άλλες γίνονται μέσα σε λίγα λεπτά. Κάποιες είναι εύκολες και κάποιες πολύ δύσκολες και με επιπλοκές.

Παρόλα αυτά όμως, το συναίσθημα του να κρατάς για πρώτη φορά το παιδί που έφερες στο κόσμο είναι απερίγραπτο. Βρήκαμε 12 απίστευτες φωτογραφίες που δείχνουν ακριβώς αυτό και σας τις παρουσιάζουμε.

1 «Έχει μαλλιά!»

Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει. - Εικόνα0

«Η μητέρα αυτή στην 27η εβδομάδα της κύησής της διαγνώστηκε με καρκίνο. Οι γιατροί αποφάσισαν να της κάνουν μία ήπιας μορφής χημειοθεραπεία ελπίζοντας να μην επηρεαστεί το μωρό της. Δεν φαντάζεστε τη χαρά της μητέρας που παρόλο που είχε χάσει τα μαλλιά της, το μωρό της είχε μείνει ανεπηρέαστο!»

2 «Ο πατέρας τελικά μπόρεσε να δει και να ακουμπήσει το νεογέννητο γιο του.»

Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει. - Εικόνα1

«Αυτός ο μικρούλης γεννήθηκε μετά από μια δύσκολη γέννα και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Όταν τελικά τα κατάφερε, πραγματικά το συναίσθημα ήταν απερίγραπτο.»

3 «Μία γέννα είναι πολύ έντονη και συναισθηματικά και σωματικά.»

Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει. - Εικόνα2

«Μου αρέσει πολύ αυτή η φωτογραφία – η συμμετρία της, το βλέμμα στο πρόσωπο της μητέρας και μια ανακούφιση που αποτυπώνεται στο πρόσωπο του μωρού.»

4 «Η ζωή είναι ένα θαύμαe.»

Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει. - Εικόνα3

«Αυτή η γέννα είναι πολύ ξεχωριστή. Συνέβη πολύ γρήγορα, φανταστείτε η μητέρα δεν πρόλαβε καλά καλά να φτάσει στο νοσοκομείο. Αλλά όλα πήγαν κατ’ευχήν στο τέλος. H ζωή είναι ένα θαύμα και αυτό απεικονίζεται ξεκάθαρα στο πρόσωπο του πατέρα.»

5 «Αυτή είναι η πραγματική δύναμη.»

Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει. - Εικόνα4

«Ανατρίχιασα όταν είδα το μωρό να βγαίνει από μέσα της. Η πρώτη της γέννα ήταν πολύ δύσκολη και επίπονη και έτσι με αυτή τη γέννα λυτρώθηκε. Πραγματικά η απόλυτη αντίθεση.»

6 «Ήταν η πρώτη στιγμή απόλυτης ηρεμίας.»

Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει. - Εικόνα5

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου μία ώρα μετά τη γέννηση και ήταν μια στιγμή πραγματικά απόλυτης ηρεμίας. Η φίλη είχε μια πολύ φυσική γέννα στο σπίτι της χωρίς φάρμακα, μία γέννα που με έκανε πραγματικά να δακρύσω με το θαύμα της ζωής.»

7 «Φαίνεται πολύ έντονα ο πόνος της γέννας που περνάνε όλες.»

Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει. - Εικόνα6

«Σε αυτή τη φωτογραφία απεικονίζεται πολύ έντονα ο πόνος που υπομένουν όλες οι γυναίκες προκειμένου να βιώσουν το συναίσθημα της μητρότητας και ταυτόχρονα την αγάπη που νιώθει κάθε μητέρα για το παιδί της χωρίς ακόμα να το έχει δει καν.

8 «Aπόλαυσε τη στιγμή.»

Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει. - Εικόνα7

«Μετά από προσπάθειες χρόνων τελικά το ζευγάρι κατάφερε να κάνει ένα κοριτσάκι. Φαίνεται ζωγραφισμένη η χαρά στο πρόσωπό του.»

9 » Δάκρυσα. Ήταν κάτι τόσο όμορφο και σπάνιο.»

Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει. - Εικόνα8

«Κάτι τέτοιο συμβαίνει μία στις 80,000 γέννες. Το άλλο απίστευτο με αυτό το περιστατικό είναι ότι ήταν το δεύτερο από τα 2 δίδυμα που γεννήθηκαν εκείνη τη μέρα. Ένιωσα πραγματικά ευλογημένος που το βίωσα.»

10 «Αυτή η εικόνα αντιπροσωπεύει το μέλλον.»

Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει. - Εικόνα9

«Η Καισαρική τομή είναι πολύ δύσκολο να αποτυπωθεί στο φακό μιας και τέτοιου είδους γέννα γίνεται σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Για αυτό και νιώθω πολύ τυχερός που την τράβηξα. Ελπίζω στο μέλλον να φροντίσουν έτσι ώστε τέτοιες φωτογραφίες να είναι κάτι συνηθισμένο.»

11 «Η γέννα είναι πολύ ιερή.»

Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει. - Εικόνα10

«Αυτή η φωτογραφία αποτυπώνει πολύ όμορφα την ηρεμία μετά την καταιγίδα. Την ιερότητα της στιγμής της γέννας.»

12 «Είναι κορίτσι!»

Η μαγεία του τοκετού μέσα από 12 δυνατές εικόνες. Η 11η καθηλώνει. - Εικόνα11

«Αυτή η φωτογραφία είναι ξεχωριστή γιατί το ζευγάρι δεν ήξερε το φύλο από το μωρό που περίμενε. Μόλις κατάλαβαν ότι είναι κορίτσι πέταξαν κυριολεκτικά από τη χαρά τους!»
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ