Μαρία Ιωαννίδου κατά Ναταλία Γερμανού: «Ούτε στις τελευταίες στιγμές του μπαμπά της δεν ήρθε! » (βίντεο)

Πολλές φορές στις εκπομπές η Μαρία Ιωαννίδου, έχει εκφράσει το παράπονο της κατά της Ναταλίας Γερμανού, λέγοντας πως δεν βρέθηκε στο πλευρό της τις πιο δύσκολες στιγμές, και πως δεν έχουν επικοινωνία πλέον, εδώ και αρκετό καιρό .

Μιλώντας λοιπόν στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, η ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις τόσο για τη μεταξύ τους σχέσεις όσο και για κάποιες κινήσεις της παρουσιάστριας στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις της Ιωαννίδου για την Γερμανού και τον πατέρα της

«Εξαφανίστηκε η υποτιθέμενη οικογένεια που ήμασταν τότε. Απλώς με εγκατέλειψαν. Όλο αυτό είχε μια υποκρισία. Ο Φρέντυ μου έλεγε – γιατί είχαμε και διαφορά ηλικίας – “τι θες με έναν μεγάλο και άρρωστο άνθρωπο, πήγαινε βρες κορίτσι μου κανένα τεκνό. Είσαι όμορφη είσαι νέα”. Δεν τον βλέπω πλέον στον ύπνο μου. Όταν τον έβλεπα και με συμβούλευε και μου κρατούσε συντροφιά. Μου είπε μη βιάζεσαι θα ξανασυναντηθούμε», ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Στη συνέχεια μίλησε και για τις σχέσεις της με την κόρη του, Ναταλία Γερμανού:

«To παράπονο μου ποιο είναι; Δεν με αγαπάει όσο εγώ, δεν νοιάζεται. Της έστειλα το βιβλίο μου και δεν έκανε καμία αναφορά. Εάν είπα κάτι που την πείραξε, θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο να μου το πει. Δεν μπορεί να περνάω καρκίνο, που πέρασα πριν από τότε χρόνια, και να μην περνάει ούτε απ’ έξω και να λέει στον σύντροφό μου ότι δεν μπορώ τα σκληρά. Ούτε στου μπαμπά της τις τελευταίες στιγμές δεν ήρθε η Ναταλία. Με παρακάλεσε: “Αποχαιρέτησε εσύ τον μπαμπά γιατί εγώ δεν μπορώ, σε παρακαλώ πολύ, δεν το αντέχω” και μου λέει αυτό θα στο χρωστάω για πάντα»

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Τσουρός δήλωσε καθαρά την ενόχληση του για το γεγονός πως η Μαρία Ιωαννίδου βγαίνει συνεχώς και δηλώνει το παράπονο της για την Ναταλία Γερμανού, την ώρα που η παρουσιάστρια δεν έχει απαντήσει ποτέ.

«Είναι λίγο άβολο για έναν άνθρωπο, να βγαίνει ένας άνθρωπος και να τον κατηγορεί και να λέει συνέχεια “δεν με προσέχει” “δεν με αγαπάει όσο εγώ” “έπαθα καρκίνο και δεν πέρασε από το σπίτι”, χωρίς να ξέρουμε επί της ουσίας την πραγματική αλήθεια. Από την άλλη σας υπενθυμίζω πόσα χρόνια η Μαρία Ιωαννίδου βγαίνει και κάνει δηλώσεις για την Ναταλία Γερμανού, οι οποίες είναι στο ίδιο μοτίβο και η Ναταλία δεν έχει απαντήσει ποτέ. Η Μαρία Ιωαννίδου συνεχίζει να λέει πράγματα για την Ναταλία τα οποία κατ εμέ είναι προσβλητικά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ