Μαρία Σολωμού: «Δεν θα με ήθελαν να κάνω πρωινό, δεν μπορώ να ελέγξω το συναίσθημά μου»

Επικαιρότητα

Η Μαρία Σολωμού απάντησε στο ενδεχόμενο να παρουσίαζε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση, μέσα από το δικό της podcast.

«Δεν μπορώ να ελέγξω το συναίσθημά μου όταν είμαι στην τηλεόραση, γι’ αυτό κάνω podcast και όχι πρωινό. Εκτός όμως από αυτό, είναι ότι δεν θα με θέλανε να κάνω πρωινό. Φαντάζεστε;» είπε αρχικά, η ηθοποιός.

Στην πορεία, μιλώντας για τις σχέσεις της, είπε: «Πιστέψτε με πραγματικά έχω πάθει πολλά μαθήματα στη ζωή μου, έχω κάνει αρκετές σχέσεις και μεγάλες και δυνατές. Όλες μου οι σχέσεις ήταν δυνατές, τουλάχιστον έτσι ξεκινούσαν, από μεγάλους έρωτες, αλλιώς δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κάτσω με έναν άνθρωπο.

Δεν είχα την ανάγκη της συντροφικότητας. Έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου, την ώρα που τα κάνω. Να ξέρω ότι αυτό που πάω να κάνω τώρα είναι τεράστια μ@@@κία. Τι να κάνω όμως που δε μπορώ να αντισταθώ σε αυτή τη μ@@@κία; Θα την πληρώσω, το ξέρω, είμαι προετοιμασμένη. Είμαι και λίγο drama queen, μπορεί να το ζητάει ο οργανισμός μου το ξύλο».

«Δεν με απασχολεί να τα έχω καλά με κανέναν. Δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει σχέσεις αίματος και τα @@@ μου. Τα παιδιά μας δεν είναι δικά μας, τα φτάνουμε μέχρι ένα σημείο και μετά τα σταυρώνουμε» είπε τέλος,  η Μαρία Σολωμού.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε:  «Γιατί λένε όλοι “δε θα έκανα πρωινό”; Είναι σαν να λέω εγώ “δε θα έκανα δίσκο!”».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ