Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της

pets

Η Μαρίνα Πίρο γεννήθηκε στην Ιταλία, αλλά τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στη Βρετανία. Μια μέρα αποφάσισε να εγκαταλείψει τη βάση της και την «σίγουρη» δουλειά της και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 1

Συνειδητοποιώντας ότι θέλει να ανακαλύψει τη φύση, τη νομαδική ζωή, την κουλτούρα και τον πολιτισμό νέων χωρών, αποφάσισε να  παραιτηθεί με σκοπό να ξεκινήσει ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, μαζί με τον σκύλο της.

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 2

Η απόφαση μπορεί να ήταν εύκολη, αλλά για την υλοποίηση της σκέψης της υπήρχαν κάποιες δυσκολίες. Η Πίρο αγόρασε ένα μικρό βανάκι και το μετέτρεψε σε «σπίτι». Έβαλε ξύλινο δάπεδο, έφτιαξε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι με παλέτες και μια μικρή κουζίνα. Κι όλα αυτά της κόστισαν περίπου 650 ευρώ.

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 3

«Μέσω του ενδιαφέροντος μου για μικρές κοινότητες, οικογένειες και άτομα που εργάζονται σκληρά για έναν καλύτερο κόσμο για τις μελλοντικές γενιές, αποφάσισα ότι ήθελα να συνεισφέρω σε αυτό το κίνημα και να μάθω να ζω μια ζωή πιο κοντά στην γη και τους κατοίκους της. Ήθελα ένα μικρό βανάκι για να μην δυσκολεύομαι με το παρκάρισμα και αγάπησα την ιδέα να μην χρειάζεται να ψάχνω για διαμονή κάθε βράδυ στα ταξίδια μου», ανέφερε στην Daily Mail.

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 4

Η επιλογή της, να τα παρατήσει όλα και να γυρίσει τον κόσμο, της βγήκε μέχρι σήμερα σε καλό. Έχει μαζέψει πολλές εμπειρίες, έχει δει νέα μέρη και φυσικά έχει δώσει και σε άλλους την έμπνευση να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο ζωής.

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 5

Τους τελευταίους μήνες μαζί με το λαμπραντόρ της, την Όντι, έχουν επισκεφθεί μεγάρο μέρος της Γαλλίας και της Ιταλίας και απολαμβάνουν τη φύση. Γραφικά χωριά, βουνά, λίμνες, θάλασσες, είναι μόνο λίγα από τα μέρη που επισκέπτονται, ενώ σχεδιάζουν να συνεχίσουν το ταξίδι στο μέλλον.

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 6

Η Μαρίνα πιστεύει ότι το μυστικό της νομαδικής ζωής είναι η καλή οργάνωση και το σωστό πακετάρισμα με κατάλληλες προμήθειες. Ελπίζει να εμπνεύσει κι άλλον κόσμο να ακολουθήσει τα όνειρα του κι αυτό τον τρόπο ζωής.

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 7

«Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, που όταν ξεκίνησα τις εργασίες στο βανάκι, όλες οι συμβουλές και πληροφορίες ήταν γραμμένες από άνδρες.

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 8

Επίσης έλαβα πολλά σχόλια από άνδρες που μου έλεγαν ότι είναι αδύνατο να τα καταφέρω μόνη μου και ότι θα ήταν χαζό να ταξιδεύω χωρίς παρέα γιατί θα διατρέχω μεγάλο κίνδυνο», ανέφερε η Πίρο.

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 9

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από τα μέρη που έχει πάει, τιπς για να μπορέσεις να κάνεις το ίδιο, πολλές νέες εικόνες και περιπέτειες.

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 10

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 11

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 12

Η Μαρίνα τα παράτησε όλα για να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σκύλο της - Εικόνα 13

View this post on Instagram

When people I meet ask me about the van they always ask the same question: who helped you with the build? . They often look at me with suspicion and incredulity when I explain I did all of it myself. . It upsets me a little cause I know I get those dubious looks only cause I'm a girl. As if girls always need the help of someone else to do "manly" jobs, cause there useless on their own. . No, I'm not here to say its men's fault, we girls are often the first to doubt ourselves and say "I don't know where to start, I can't do it". . So here is the truth: you can do it, you have so many resources in you you aren't even aware of. Push yourself to ditch your comfort zone and explore your real potential. You'll be the one stunned. . Need some inspiration? Check out the interview with @vanilla.icedream on my series " Girls in vans" (link on bio) 🙌🙌🙌. . . . #girlsinvans #vanexplorers #vandwelling #womenontheroad #vanlifeEurope #goexplore #bebold #projectvanlife #pamthevan

A post shared by Marina (@pamthevan91) on

Πηγή: tilestwra.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ