Μάθημα ανθρωπιάς από το Βλαδίμηρο Κυριακίδη: Επισκέφθηκε παιδιά με καρκίνο στην Κρήτη και μοίρασε χαμόγελα

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του Έφη Μουρίκη στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη για την θεατρική παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες», τα παιδιά που δίνουν μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Συγκεκριμένα ανάρτηση της σελίδας «Η Παρέα της Αγάπης», αναφέρεται στην σπουδαία ενέργεια του ηθοποιού, Βλαδίμηρου Κυριακίδη να επισκεφθεί και φέτος τα παιδιά, τα οποία μάχονται καθημερινά ενάντια στον καρκίνο. Η κίνηση αυτή του σπουδαίου ηθοποιού «σκόρπισε» χαμόγελα στα μικρά παιδιά, καθώς συνομίλησε μαζί τους, αλλά έβγαλε και φωτογραφίες.

Μάθημα ανθρωπιάς από το Βλαδίμηρο Κυριακίδη: Επισκέφθηκε παιδιά με καρκίνο στην Κρήτη και μοίρασε χαμόγελα - Εικόνα 1

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η ενέργεια του ηθοποιού που «φώτισε» τα πρόσωπα των παιδιών

Στην ανάρτηση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρεις ότι πάντα θα είναι εδώ. Κι ας είναι μακριά. Κι ας δουλεύουν και ζουν σε τρελούς ρυθμούς. Κι ας έχουν χίλια πράγματα να κάνουν, πιο ξεκούραστα, πιο ανώδυνα, πιο εύκολα… Είναι εδώ ξανά, όπως ήταν και πέρυσι. Και τολμάμε να το πούμε, όπως θα είναι και του χρόνου! Ο κύριος Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σύζυγό του κυρία Έφη Μουρίκη βρέθηκαν για λίγες μέρες στο Ηράκλειο για την θεατρική παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» στην οποία ο κύριος Κυριακίδης πρωταγωνιστεί.

Μάθημα ανθρωπιάς από το Βλαδίμηρο Κυριακίδη: Επισκέφθηκε παιδιά με καρκίνο στην Κρήτη και μοίρασε χαμόγελα - Εικόνα 2

Η παράσταση είναι σε περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και είναι κάθε μέρα και σε άλλη πόλη. Παρόλαυτα για ακόμη μια φορά, ο κύριος Κυριακίδης και η κυρία Μουρίκη βρέθηκαν κοντά στα παιδιά της Αιματολογία – Ογκολογία Παιδιών και Εφήβων Κρήτης.

Εν μέσω συνεντεύξεων και εμφανίσεων στα τοπικά μέσα και λίγες μόλις ώρες πριν την τελευταία τους παράσταση στην πόλη μας, ο χρόνος της μεσημεριανής τους ξεκούρασης αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στα παιδιά μας. Ήρθαν στην κλινική γεμάτοι χαμόγελα, συνομίλησαν εγκάρδια με τα παιδιά, έβγαλαν φωτογραφίες με όλους, παιδιά, γονείς, νοσηλευτές και γιατρούς.

Είχαν μία γλυκιά κουβέντα για το κάθε παιδί και με πραγματικό ενδιαφέρον ρώτησαν για την καθημερινότητά τους, για τις ασχολίες και τα χόμπι τους. Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους αυτούς που είναι δίπλα μας, δίπλα στα παιδιά της κλινικής. Το μικρό αναμνηστικό της σημερινής επίσκεψης που η Παρέα της Αγάπης τους χάρισε δεν αρκεί για να ξεπληρώσει τα χαμόγελα που ζωγραφίστηκαν στα προσωπάκια των παιδιών μας. Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε δίπλα μας, ανθρώπους που τίποτα δεν θα τους σταματήσει από το να κάνουν αυτά τα χαμόγελα να ανθίζουν!».

Μάθημα ανθρωπιάς από το Βλαδίμηρο Κυριακίδη: Επισκέφθηκε παιδιά με καρκίνο στην Κρήτη και μοίρασε χαμόγελα - Εικόνα 3

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ