Μάζευε Κέρματα για 20 ολόκληρα Χρόνια. Δείτε ΤΙ αγόρασε μα Αυτά!

 

Όταν σκέφτεστε για ρομαντισμό, πιθανόν να σας έρθουν στο μυαλό τριαντάφυλλα, κρασί και ένα ωραίο δείπνο. Τι θα λέγατε όμως για κέρματα;

Ένα άντρας από την Κίνα απέδειξε πως τα κέρματα μπορούν στην πραγματικότητα να είναι αρκετά ρομαντικά, ειδικά αφού κατάφερε να κρατήσει μια υπόσχεση που είχε κάνει πριν 20 χρόνια!

Ο 30χρονος Liang Liang είχε υποσχεθεί στην αγαπημένη του, όταν ήταν ακόμα παιδί, πως θα την παντρευόταν εκείνη τη μέρα που θα της αγόραζε το δαχτυλίδι των αρραβώνων.

Ο χρόνος δοκίμασε τη σχέση τους, καθώς και οι δύο δούλευαν σε διαφορετικές πόλεις και πριν από αυτό σπούδαζαν σε διαφορετικές πόλεις. Αλλά όσο καιρός και να είχε περάσει, ο Liang ποτέ δεν ξέχασε το στόχο του.

Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, μάζευε όλα τα κέρματα που ερχόντουσαν στα χέρια του. Κάποια μέρα, όταν γύρισε στην πόλη του, πήρε όλα τα κέρματα και πήγε προς ένα κοσμηματοπωλείο.

Δεν χρειάζεται να πούμε πως οι υπάλληλοι του καταστήματος είχαν μείνει έκπληκτοι με αυτό το θέαμα: είχαν μπροστά τους 150 κιλά από νομίσματα που χρειάστηκε σχεδόν τη μισή μέρα για να τα μετρήσουν.

Τελικά, χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα για να αγοράσει ένα δαχτυλίδι που κόστιζε $1,933! Με αυτό, έκανε πρόταση γάμου σε αυτή την τυχερή κοπέλα, η οποία δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη! Οι υπάλληλοι συγκινήθηκαν τόσο από την ιστορία του, που αποφάσισαν να διατηρήσουν τα νομίσματα στο μουσείου του καταστήματος.


Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ