Με ποιά ηθοποιό του παρά πέντε είναι ζευγάρι ο Άνθιμος Ανανιάδης

Παρά Πέντε

Mάρτυρας ενός νέου και και μεγάλου – όπως φαίνεται – έρωτα που μόλις ξεκίνησε ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Κατερίνα Θεοχάρη, υπήρξε ο φωτογραφικός φακός της Realnews, πριν από λίγες ημέρες.

Οι δύο ηθοποιοί, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, συναντήθηκαν σε γαστρονομικό event σε εστιατόριο στο Κολωνάκι, γοητεύθηκαν ο ένας από τον άλλο, έδωσαν νέο ραντεβού μερικές μέρες μετά και τώρα απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

anthimos

Οι δυο τους χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά για ν’ ανταλλάξουν ματιές και να εκδηλώσουν τη συμπάθειά τους ο ένας προς τον άλλον. Μέχρι το τέλος της βραδιάς είχαν δώσει το πρώτο ους φιλί κι έφυγαν πιασμένοι χέρι – χέρι. Από εκείνο το βράδυ οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Φαίνεται πως ο έρωτας με έρωτα περνάει, αφού o Άνθιμος τον τελευταίο καιρό πηγαινοερχόταν μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας και πριν από δύο μήνες απαθανατιζόταν με την 22χρονη Ελληνοιταλίδα σύντροφό του Έμιλι Φραντσέσκα Ντεσιντέριο, η οποία σπουδάζει Ψυχολογία. Ωστόσο, λόγω των συχνών ταξιδιών του ηθοποιού η σχέση αυτή ολοκληρώθηκε.

anthimos2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ