Μεγάλη ένταση στο πλατό του My Style Rocks: Αποχώρησε διαγωνιζόμενη, τη φώναζε η Καραβάτου “Αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί” (βίντεο)

Επέστρεψε δυναμικά το My Style Rocks την φετινή χρονιά καθώς οι διαγωνιζόμενες πέρα από τις στυλιστικές τους προτάσεις μας προσφέρουν και μεγάλες στιγμές έντασης και ίντριγκας.. και έτσι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα ριαλιτι. Έτσι και σήμερα είχαμε στιγμές έντονης έντασης ανάμεσα σε Χριστιάννα και Σελένη.

Χαμός στο πλατό του My Style Rocks

Οι δύο παίκτριες λογομάχησαν έντονα για πράγματα που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να παρακολουθήσει την συζήτηση χωρίς επιτυχία.

«Αν πιστεύεις στα ψέματα που λες κι έχεις μπει τόσο μέσα στο πετσί του ρόλου αυτού, θα σε παρακαλέσω τώρα να κάνεις πίσω, να σβήσεις αυτή την κακιά μηχανή και αυτό το πράγμα, το πάρα πολύ άσχημο που κάνεις, σε αδικεί. Όταν τα σκεφτείς αυτά, θα θυμώσεις με τον εαυτό σου. Αυτό δεν θα μου το ξανακάνεις. Να δείχνεις σεβασμό στο πρόσωπό μου, όπως δείχνω κι εγώ» είπε η Σελένη μετά τα σχόλια της Χριστιάννας.

Για να  της απαντήσει η Χριστιάννα «Δεν ξέρω τι εικόνα έχει στο μυαλό της η Σελένη, δεν ισχύουν αυτά που λέει. Δεν θέλω να δώσω έκταση σε όλο αυτό. Γενικότερα μου κάνει πόλεμο. Άσε τους άλλους να έχουν κρίση, το αφήνω εδώ. Σε παρακαλώ να μη λες πράγματα για μένα που δεν ισχύουν»

Η ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες συνεχίστηκε και η Σελένη αποχώρησε έξαλλη από το πλατό: «Λοιπόν, εγώ τώρα κατεβαίνω. Έγινε, τελείωσε», φώναζε η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

«Αυτό δεν πρέπει και δεν μπορεί να συνεχιστεί» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου καλώντας την πίσω στο πλατό

Αποχώρησε από το πλατό η Σελένη: «Αυτό δεν θα μου το ξανακάνεις»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ