Μέμος Μπεγνής: «Η Ελλάδα είναι η χώρα της ξεφτίλας»

Ο Μέμος Μπεγνής με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει στη θεατρική παράσταση με θέμα τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μίλησε στο περιοδικό «7 ημέρες TV» και ξέσπασε για το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τιμηθεί όπως τους άξιζε στην χώρα μας.

«Η Ελλάδα είναι η χώρα της ξεφτίλας. Η Αμερική έχει κάνει όνομα και λεφτά με την Ντίσνεϊλαντ. Εμείς δεν έχουμε ένα δρόμο με το όνομα Μαρία Κάλλας στην Αθήνα. Υπήρχε το σπίτι του Ωνάση στη Γλυφάδα και το έχουν γκρεμίσει. Υπήρχε το σπίτι της Κάλλας στην Πατησίων και δεν το ξέρει κανείς. Τη θαλαμηγό “Χριστίνα” το ελληνικό κράτος αντί να την κάνει μουσείο, με εισιτήριο, την έκανε δώρο και τώρα δεν ξέρω πού βρίσκεται», είπε χαρακτηριστικά.

Για να προσθέσει: «Την 1η Αυγούστου ξεκινήσαμε πρόβες για τον “Ωνάση”, που θα ανέβει στο Παλλάς και θα κάνουμε πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου. Χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά με τον Σταμάτη Φασουλή. Είναι μια ιστορία πολύ γνωστή, αγαπημένη και ιντριγκαδόρικη για τον Ωνάση, με τους έpωτες του και τα επιχειρηματικά του. Και είναι κι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της Ελλάδας. Υποδύομαι ένα δημοσιογράφο, ο οποίος ενώνει τις ιστορίες μεταξύ Ωνάση, Κάλλας, Λιβανού και Τζάκι Κένεντι και έχει και τη δική του προσωπική ιστορία».

[thecaller.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ