Μεσσηνία: Δεν τους φόβισε ο «Ζορμπάς» και βγήκαν να κάνουν σερφ

Απίθανες εικόνες στη Μαραθόπολη στη Μεσσηνία. Την ώρα που ψαράς καλούσε σε βοήθεια, εγκλωβισμένος στη βάρκα του, άλλοι αποφάσιζαν να ρισκάρουν.

Ο μεσογειακός κυκλώνας έφερε κύματα στη Μεσσηνία, που ορισμένοι ήταν αδύνατον να αφήσουν να περάσουν ανεκμετάλλευτα. Ετσι, πήραν τις σανίδες τους και βγήκαν στη θάλασσα, στη Μαραθόπολη προκειμένου να το απολαύσουν. Για ώρα προσπαθούσαν μάταια να ισορροπήσουν πάνω στα πολύ ψηλά κύματα που έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή.

Οι παρακάτω εικόνες και βίντεο τραβήχτηκαν στη Μαραθόπολη, σήμερα το πρωί, δίπλα από το λιμάνι και μάλιστα μπροστά στα βράχια!

Δείτε το βίντεο

Κάνουν σερφ στα κύματα του μεσογειακού κυκλώνα

Μεσσηνία: Δεν τους φόβισε ο «Ζορμπάς» και βγήκαν να κάνουν σερφ - Εικόνα 1Μεσσηνία: Δεν τους φόβισε ο «Ζορμπάς» και βγήκαν να κάνουν σερφ - Εικόνα 2Μεσσηνία: Δεν τους φόβισε ο «Ζορμπάς» και βγήκαν να κάνουν σερφ - Εικόνα 3Μεσσηνία: Δεν τους φόβισε ο «Ζορμπάς» και βγήκαν να κάνουν σερφ - Εικόνα 4Μεσσηνία: Δεν τους φόβισε ο «Ζορμπάς» και βγήκαν να κάνουν σερφ - Εικόνα 5Μεσσηνία: Δεν τους φόβισε ο «Ζορμπάς» και βγήκαν να κάνουν σερφ - Εικόνα 6Μεσσηνία: Δεν τους φόβισε ο «Ζορμπάς» και βγήκαν να κάνουν σερφ - Εικόνα 7Μεσσηνία: Δεν τους φόβισε ο «Ζορμπάς» και βγήκαν να κάνουν σερφ - Εικόνα 8Μεσσηνία: Δεν τους φόβισε ο «Ζορμπάς» και βγήκαν να κάνουν σερφ - Εικόνα 9Μεσσηνία: Δεν τους φόβισε ο «Ζορμπάς» και βγήκαν να κάνουν σερφ - Εικόνα 10

Για να καταλάβει κανείς καλύτερα τις συνθήκες που επικρατούν στη Μαραθόπολη, αρκεί το επόμενο βίντεο. Στην προσπάθεια του να δέσει το σκάφος του ψαράς από την περιοχή, εγκλωβίστηκε και κλήθηκε  η Π.Υ. Γαργαλιάνων για να τον απεγκλωβίσει.

Χακακτηριστικές είναι οι εικόνες από το λιμάνι της Μαραθόπολης, όπου βρίσκεται στο έλεος των ισχυρών ανέμων.

Πηγή: gargalianoionline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ