Μετά το διαζύγιο το πακέτο το τρώνε οι μαμάδες-Οι Έλληνες μπούληδες μεγάλωσαν, μπούληδες θα πεθάνουν

Λοιπόν παλικάρια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο , μετά το διαζύγιο 9 στα 10 το πακέτο το τρωνε οι μαμάδες .

Όταν ακούω εξυπνάδες από φίλους μου χωρισμένους που κάνουν την ζωή τους «θα της πάρω και τα παιδιά» , μέσα μου γελάω . Για πάρε εσύ τα παιδιά να τα μεγαλώσεις -που οι περισσότεροι άντρες σήμερα ούτε τον εαυτό τους δεν μπορούν να μεγαλώσουν – που τα παίρνεις 20-30 μέρες σερί το καλοκαίρι και σου φεύγει η Παναγία να γεμίσεις το πρόγραμμά τους, τα παρατάς στην μαμά σου , δεξιά-αριστερά , μπας και βγει ο μήνας.

Ότι περιπτώσεις ακούω τελευταία, δυστυχώς η πλειοψηφία δικαιώνει τις μανάδες , οι άντρες (Έλληνες) μπουληδες μεγάλωσαν, μπουληδες θα πεθάνουν.

Και κάτι τελευταίο . Άντρας λέγεσαι (κ μάγκας) όταν κάνεις τη ζωή σου , αλλά πρώτα έχεις τακτοποιήσει όλους τους υπόλοιπους , εννοώντας ότι το βιοτικό επίπεδο των παιδιών σου μετά το διαζύγιο πρέπει να είναι ανάλογο του δικού σου βιοτ. επιπέδου . Αλλιώς λέγεσαι ξεφτίλας.

Την κοπανάς εσύ από τον γάμο ; Αφήνεις το σπίτι στους υπόλοιπους χωρίς να πάρεις ούτε μια καρέκλα ,πήρες τα ρούχα σου μόνο κι έφυγες! Διαλύεται ο γάμος κ φεύγουν όλοι από το σπίτι; Εσύ σε γκαρσονιέρα, τα παιδιά σου σε σπιταρόνα ! Αυτό είναι ο άντρας! Αν είχες αδερφή που χώριζε, έτσι θα γούσταρες να της εξηγηθούν!

ΥΓ: μη μου γράψει κανείς για άπιστες γυναίκες ή ανεύθυνες μαμάδες ,αυτά θα τα πούμε στο επόμενο μάθημα..

πηγή: singleparent.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ