Τα μέτρα της Τροχαίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας ισχύουν από την Κυριακή μέχρι και την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, εξαιτίας των εκδηλώσεων για την 42η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Αυτές εφαρμόζονται στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέχρι και την Πλατεία Κάνιγγος και θα κορυφωθούν την Τρίτη κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παράλληλα, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ), ενώ θα ληφθούν και μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής παρακαλούνται οι οδηγοί, από την Κυριακή έως και την Τρίτη να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση στους χώρους των εκδηλώσεων και την Τρίτη στις οδούς της διαδρομής της πορείας και γύρω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ