Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα με το παγκόσμιο μετάλλιο

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε για μία ακόμη φορά να ξεχωρίσει στο άλμα εις μήκος και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Όρεγκον των ΗΠΑ.

Μετά τη νέα μεγάλη του επιτυχία, ο Μίλτος Τεντόγλου και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι επέστρεψαν στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης (20/07) και δέχθηκαν θερμή υποδοχή από τους δικούς τους ανθρώπους.

Το “παρών” στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” έδωσαν επίσης η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Γιατρουδάκης, και ο ταμίας Γιάννης Λιουμπάς.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα με το παγκόσμιο μετάλλιο - Εικόνα 1 Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα με το παγκόσμιο μετάλλιο - Εικόνα 2 Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα με το παγκόσμιο μετάλλιο - Εικόνα 3 Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα με το παγκόσμιο μετάλλιο - Εικόνα 4 Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα με το παγκόσμιο μετάλλιο - Εικόνα 5 Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα με το παγκόσμιο μετάλλιο - Εικόνα 6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ