Μιμή Ντενίση: Δεν ξέρω αν θα έμπαινα στην πολιτική, δεν είμαι της ίντριγκας και σε πηγαδάκια

Επικαιρότητα

H Μιμή Ντενίση φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης 3 Ιανουαρίου στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Στο κέντρο». Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μάλιστα αναφέρθηκε στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» που προβλήθηκε και στην Αμερική, ενώ έκανε λόγο και για το ενδεχόμενο της πολιτικής της ενασχόλησης.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, μιλάει για τη συγκίνηση που ένιωσε στην Αμερική, για την άγνοια των ξένων για την καταστροφή της Σμύρνης, αλλά και την αντίδραση της Τουρκίας.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και μία συγκινητική ιστορία πίσω από τη σκηνή με το νυφικό και τον αποχαιρετισμό του ερωτευμένου ζευγαριού στην ταινία: «Είναι αυτό το νυφικό που είχα ετοιμάσει για τον γάμο μου με τον Αντώνη Τρίτση που έφυγε από τη ζωή και δεν μπόρεσα να το φορέσω ποτέ και έμεινε στην ντουλάπα. Και όταν έγραφα τον αποχαιρετισμό του ερωτευμένου ζευγαριού, σκέφτηκα ότι αυτό το κορίτσι ξέρει ότι δεν θα δει τον αγαπημένο της, ας φορέσει κάτι που δεν έκανα εγώ».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να προβληθεί η ταινία στο Netflix: «Υπάρχει πιθανότητα να το δούμε στο Netflix. Πρέπει να παιχτεί σε πολλές χώρες ακόμη και όταν τελειώσει η προβολή από εκεί, να πάει σε μία πλατφόρμα. Συζητάμε με πλατφόρμες και με ανθρώπους στο Χόλιγουντ που την είδαν και τους άρεσε πάρα πολύ».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, ξεκαθάρισε: «Πολιτική είναι αυτό που κάνω. Δεν ξέρω εάν θα έμπαινα ενεργά στην πολιτική. Εξαρτάται στο τι και το πώς. Θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πολιτιστική πολιτική και εάν υπήρχε ένας όρος να είναι σαν πολιτική πρέσβειρα, αυτό είναι το δυνατό μου, γιατί μιλάω και πολλές γλώσσες. Κάνω ένα άνοιγμα της ιστορίας της Ελλάδας στο εξωτερικό. Πιστεύω πως θα μπορούσα να είμαι πολύ καλή στην πολιτική. Δεν είμαι της ίντριγκας και σε πηγαδάκια. Δεν είμαι του παρασκηνίου καθόλου και δεν ξέρω εάν θα τα έβγαζα πέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ