Μίνως Θεοχάρης: Οδηγός ταξί άρχισε να με φωνάζει «Π@υστ@ντρ@, Π@λι@δερφ@» επειδή ζήτησα άλλη διαδρομή

Ένα σοκαριστικό περιστατικό αποκάλυψε ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενόψει του Athens Pride.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός με στόρι του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέρει πως διαπληκτίστηκε έντονα με έναν οδηγό ταξί γιατί του ζήτησε να αλλάξει διαδρομή (!), με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κατέβει από το όχημα.

Μάλιστα, ο οδηγός τον απειλούσε και απευθυνόταν στον ηθοποιό με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, προσβάλλοντας την σεξουαλικότητά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον τρόπο που του φώναζε ο οδηγός ταξί ο Μίνως Θεοχάρης, τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή!

Τέλος, ο ηθοποιός, θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα για το Pride, σημείωσε πως «όσο μας απειλούν, μας βρίζουν, μας τρομάζουν, τόσο και εμείς οφείλουμε να βγαίνουμε στους δρόμους και να γιορτάζουμε τα δικαιώματά μας, την ισότητα, την ελευθερία. Αυτές οι ιστορίες είναι καθημερινότητά μας».

Η καταγγελία του ηθοποιού

«Χθες το μεσημεράκι πήρα ένα ταξί να πάω για να παραλάβω ένα δέμα. Στη διαδρομή διαφώνησα έντονα με τον ταξιτζή. Του εξηγούσα από που να πάμε και εκείνος επέμενε να πηγαίνει από τη διαδρομή που έλεγε η εφαρμογή. Κάποια στιγμή πάνω στα νεύρα μου, με την ένταση του καυγά. του είπα «Σταματήστε να κατέβω. Είπαμε. Μην είμαστε και καθυστερημένοι» λάθος μου – το γνωρίζω.

Εκείνος τράβηξε χειρόφρενο και άρχισε να φωνάζει εκκωφαντικά και να με απειλεί: «Δε θα με πεις και καθυστερημένο. Μην έρθω πίσω και σε πλακώσω στο ξύλο. Πουστ@ντρ@. Π@λι@δερφή». Τα ακριβή λόγια παραθέτω. Έμοιαζε να τα εννοεί πραγματικά. Τρόμαξα. Βγήκα από το ταξί. Συνέχισα να τρέχω. Συνέχισε να με βρίζει χυδαία και να με απειλεί… »

Μίνως Θεοχάρης: Οδηγός ταξί άρχισε να με φωνάζει «Π@υστ@ντρ@, Π@λι@δερφ@» επειδή ζήτησα άλλη διαδρομή - Εικόνα 1

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ