Μητέρα με καρκίνο της μήτρας σταματάει τις χημειοθεραπείες. Ο λόγος που το κάνει; Ανεκτίμητος!

Η τραγουδίστρια της Κάντρι μουσικής, η Joey Martin Feek κανονικά θα έπρεπε να προγραμματίζει το μέλλον της ζωής της. Αντί για αυτό, η 40χρονη θα περάσει τις τελευταίες μέρες της στο σπίτι υπό την απαραίτητη επιτήρηση και φροντίδα.

Ο σύζυγός της Rory ανακοίνωσε σε μια δακρύβρεχτη δημοσίευση ότι οι ημέρες της Joey είναι μετρημένες, μετά από μια μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Για την καταπολέμηση του καρκίνου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το 2014, και στη συνέχεια έκανε χημειοθεραπεία και θεραπείες με ακτινοβολία, όμως, ο καρκίνος συνέχισε να εξαπλώνεται, και το ζευγάρι ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι η Joey θα σταματήσει τη θεραπεία και θα επικεντρωθεί να ζήσει λίγο άνετα τις τελευταίες της μέρες.

Η φροντίδα της στο σπίτι της περιλαμβάνει δόσεις μορφίνης για να σταματήσουν τους φρικτούς πόνους, και η Joey θα έχει το νοσοκομειακό της κρεβάτι κοντά σε ένα χαλί ώστε να μπορεί να παρακολουθεί την κόρη της την Ιντιάνα να παίζει.

Στη δημοσίευσή του, ο Rory μίλησε για τις δυσκολίες που η οικογένεια έχει περάσει, καθώς και την οδυνηρή απόφαση να αλλάξουν τη φροντίδα της Joey.

Μητέρα με καρκίνο της μήτρας σταματάει τις χημειοθεραπείες. Ο λόγος που το κάνει; Ανεκτίμητος! - Εικόνα1

Για την ακρίβεια έγραψε: “Στις τέσσερις το πρωί της Παρασκευής σπεύσαμε την Joey στο νοσοκομείο. Ο πόνος της είχε γίνει αφόρητος. Λίγες ώρες αργότερα, οι γιατροί μας είπαν ότι ο πόνος ήταν από τους όγκους του καρκίνου που συνεχίζουν να κάνουν μετάσταση και να δημιουργούν φλεγμονή και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε να νιώσει άνετα. Δεν ήταν η απάντηση που ελπίζαμε… Μετά από μια σειρά από διαφορετικά φάρμακα που δεν φαίνεται να επηρρεάζουν τον πόνο, τελικά μεγάλες δόσεις μορφίνης έφεραν στην Joey γλυκιά ανακούφιση.”

Μητέρα με καρκίνο της μήτρας σταματάει τις χημειοθεραπείες. Ο λόγος που το κάνει; Ανεκτίμητος! - Εικόνα2

Η απόφαση αυτή πρέπει να ήταν σκληρή.

 

Credit: jumblejoy.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ