Μητέρα 3 παιδιών έχασε 60 κιλά χωρίς στερήσεις, κάνοντας μία μικρή αλλαγή κάθε εβδομάδα

Στο περιοδικό «Women’s Health» μίλησε μία μητέρα τριών παιδιών σχετικά με την δίαιτα που ακολούθησε για 14 μήνες και κατάφερε να χάσει 60 κιλά.

Η Αυστραλή Keely Dellit, μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα -αναλογικά με τα κιλά που έχασε-, εξηγεί στη συνέντευξή της πώς χωρίς καμία χειρουργική επέμβαση ή ένα ακριβό πλάνο διατροφής, απέκτησε το σώμα που πάντα ήθελε.

Η ίδια, αναφέρει στο περιοδικό, πως απλώς έκανε μικρά βήματα προκειμένου να μεταβεί σε πιο υγιεινή διατροφή και μια διαχειρίσιμη άσκηση ρουτίνας.

«Στην αρχή, δεν έκοψα το γρήγορο φαγητό και τις απολαύσεις που μου άρεσαν. Απλά επέλεξα μικρότερες μερίδες (όπως μια μικρή μερίδα τηγανητού αντί για ένα μεσαίου μεγέθους). Στη συνέχεια, σταδιακά έκανα ελαφρώς πιο υγιεινές αλλαγές (κοτόπουλο στη σχάρα αντί για τηγανητό, για παράδειγμα). Μόλις το συνήθιζα, άλλαξα τα αναψυκτικά με χυμό και μετά με ανθρακούχο νερό. Μαγείρευα καστανό ρύζι αντί για λευκό, δοκίμαζα φυτικά γαλακτοκομικά προϊόντα αντί ζωικών, μαγείρευα στο σπίτι αντί να παραγγείλω από έξω. Αυτές οι μικρές, σταδιακές αλλαγές μου επέτρεψαν να αλλάξω σιγά σιγά τον τρόπο ζωής μου.»

Σήμερα, η μαμά επιδεικνύει το υγιές σώμα της. Ακόμα προσέχει τι τρώει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι περιορίζει τον εαυτό της όσον αφορά τις θερμίδες ή την ποσότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K E E L Y 💗 D E L L I T (@keelysummer)

Παρακάτω είναι μία κλασική μέρα της Keely: Πρωινό: δύο αυγά και ένα μικρό μπολ με βρώμη. Μεσημεριανό: μια μεγάλη σαλάτα (μαρούλι, αβοκάντο, αγγούρι, καρότα, πιπεριές) με ψητό κοτόπουλο ή τόνο. Δείπνο: Ψάρι στον ατμό με πολλά μαγειρεμένα λαχανικά. Σνακ: πρωτεϊνικές μπάρες, καρότα ή φυσικό φιστικοβούτυρο. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K E E L Y 💗 D E L L I T (@keelysummer)

Η διατροφή της δεν θα μπορούσε να αποτελείται από τρέλες, αλλά το γεγονός ότι ήταν σε θέση να χάσει τόσα πολλά κιλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι μια απόδειξη για το πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η αυτοσυντήρηση.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ