Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η Ζέτα ήταν βράχος, χαίρομαι που την έχω στη ζωή μου

gossip

Για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του και τη ζωή του με την Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2night Show» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου. Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους» είπε.

Ο κριτής του «The Final Four» μίλησε για την τελευταία 10ετία της ζωής του, που ήταν δύσκολη.

«Ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια που είχε ευτυχές τέλος. Έμαθα από αυτά τα χρόνια, έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος. Είναι χρήσιμο κάποιες φορές να τρως χαστούκια και ας μην καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή τη δύναμη που έχουν. Έφτασα εκεί που ήθελα σε μια ωριμότητα που μου είναι αρκετή και μου προσφέρει ψυχική γαλήνη. Το θεωρώ ως και ευλογία» είπε.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε με τρυφερότητα για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου» εξομολογήθηκε και της αφιέρωσε το τραγούδι του «Τα αισθήματα».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε, μεταξύ άλλων, πως αγαπά να ζητά την βοήθεια των delivery, την κλασική μουσική, τις βόλτες ενώ τον ηρεμεί να διαβάζει κάποιο βιβλίο.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ