Μιχάλης Ζαμπίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του και τις υπέροχες δίδυμες κόρες τους

Σε περίπου έναν μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφός του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, υποδέχτηκαν τις δίδυμες κόρες τους και έγιναν γονείς.

Ο “Iron Mike” και η αγαπημένη του έχουν αλλάξει την καθημερινότητά τους ριζικά, η ευτυχία τους όμως δεν περιγράφεται, αφού πλέον περνούν μοναδικές οικογενειακές με τις μικρές τους.

Μιχάλης Ζαμπίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση – Μαζί με τη σύντροφό του και τις δίδυμες κόρες τους [Εικόνες] “Η ζωή είναι τελείως διαφορετική πλέον, να ξυπνάς με δύο διδυμάκια είναι όμορφα, με καλό προγραμματισμό, πρόβλεψη και ώριμη συναισθηματική διαχείριση, πάνε όλα καλά. Δεν αλλάζω πάνες, αλλά βοηθάω όσο πάει ο καιρός και περισσότερο”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Η οικογένεια Ζαμπίδη βγήκε να απολαύσει μια βόλτα στα νότια προάστια, με τους δύο γονείς να κρατούν στο μάρσιπο τις μικρές ενώ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μιχάλης Ζαμπίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση – Μαζί με τη σύντροφό του και τις δίδυμες κόρες τους - Εικόνα 1 Μιχάλης Ζαμπίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση – Μαζί με τη σύντροφό του και τις δίδυμες κόρες τους - Εικόνα 2 Μιχάλης Ζαμπίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση – Μαζί με τη σύντροφό του και τις δίδυμες κόρες τους - Εικόνα 3 Μιχάλης Ζαμπίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση – Μαζί με τη σύντροφό του και τις δίδυμες κόρες τους - Εικόνα 4

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ