Μοντέλο εκδικήθηκε τον φίλο της πηγαίνοντας με πλούσιους και τελικά της άρεσε και εθίστηκε

Διαχρονικά

Όταν ο φίλος της Λέισι Τζέι, την απατούσε δεν μπορούσε να φανταστεί πως το 26χρονο μοντέλο θα τον εκδικούταν και μάλιστα θα τής άρεσε τελικά…

Το μοντέλο, όταν συνειδητοποίησε πως την απατούσε, δεν έκανε ούτε υστερίες, ούτε φώναξε, ούτε τίποτα από αυτά.

Απλώς περίμενε και έκανε πράξη το «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο». Γνώρισε έναν ζάμπλουτο χρηματιστή, 10 χρόνια μεγαλύτερο της με τον οποίο κοιμήθηκε και ο οποίος την έβαλε σε έναν κύκλο από πάμπλουτους παντρεμένους άνδρες που απατούν τις γυναίκες τους με μοντέλα.

Μοντέλο εκδικήθηκε τον φίλο της πηγαίνοντας με πλούσιους και τελικά της άρεσε και εθίστηκε - Εικόνα 2

Κατά τη διάρκεια του σeξ η Λέισι ζήτησε από τον χρηματιστή να απαθανατίσει σε βίντεο και φωτογραφίες τον έpωτα τους. Κάτι που ο χρηματιστής έκανε με το κινητό της Λέισι. Η εκδίκηση της δεν άργησε να ξεσπάσει. Όταν συναντήθηκε με τον «άτακτο» φίλο της, του ανέφερε με το νι και με το σίγμα όλα όσα είχε κάνει.

Μοντέλο εκδικήθηκε τον φίλο της πηγαίνοντας με πλούσιους και τελικά της άρεσε και εθίστηκε - Εικόνα 3

Για να τον αποτελειώσει δε, του έδειξε το κινητό της με τις απαθανατισμένες επιδόσεις της. Κατόπιν του ανέφερε πως δεν θέλει να χωρίσουν, αλλά ότι έχει εθιστεί στο να κάνει σeξ με πλούσιους άνδρες οι οποίοι της παρέχουν ό,τι ζητήσει.

Και μάλιστα του είπε πως έχει τόσο μεγάλη επιτυχία στους πλούσιους που ήδη έχει βγει με τρεις και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Η δεσποινίς Τζέι σημείωσε: «Είμαι πλέον σαν εθισμένη και δεν μπορώ να το σταματήσω. Εξάλλου μου αρέσουν οι ώριμοι, πλούσιοι ηλικιωμένοι άνδρες. Δείτε το και σαν μια εκδίκηση προς τον φίλο μου ο οποίος δεν είχε αφήσει θηλυκή γάτα που να μην βατέψει. Τον υποψιάστηκα από την αρχή όταν άλλαξε το pin του κινητού του και δεν μου έδινε να το δω.»

Και πρόσθεσε: «Έχω πάρει μια καλή γεύση από το τι μπορούν να προσφέρουν οι πλούσιοι άνδρες. Ευγένεια, καλούς τρόπους και ποτέ να μην χαλάνε χατίρι. Τώρα που το ξανασκέφτομαι προτιμώ να γευματίζω σε ένα πανάκριβο εστιατόριο παρά στο φαστφουντ της γειτονιάς».

Μοντέλο εκδικήθηκε τον φίλο της πηγαίνοντας με πλούσιους και τελικά της άρεσε και εθίστηκε - Εικόνα 4

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ