«Μου κατέστρεψαν τη ζωή»: Τα πρώτα λόγια της Clara Chia για τον χωρισμό Σακίρα – Πικέ (βίντεο)

Η δημόσια διαμάχη που έχει ξεσπάσει στο πρώην ζευγάρι Shakira. -Gerard Piqué μετά το χωρισμό τους καλά κρατεί και, μάλιστα, δε λέει να ηρεμήσει με τα φώτα της δημοσιότητας να είναι συνεχώς στραμμένα πάνω στους δυο τους.

Ανάμεσά τους υπάρχει και η Clara Chia Marti, η νέα σύντροφος του πρώην ποδοσφαιριστή, με την οποία, τα Μέσα έχουν αναφέρει πως προϋπήρχε ο δεσμός ακόμα και πριν από το χωρισμό των δύο stars.

Η ίδια φαίνεται πως έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από όλα τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται το τελευταίο διάστημα, αλλά και την προβολή της προσωπικής της ζωής με αποτέλεσμα να απέχει όσο περισσότερο μπορεί από τα social media -ο λογαριασμός της στο instagram έγινε ιδιωτικός και μετρά πολύ λίγους ακολούθους-, ενώ όπως επιβεβαιώθηκε έφτασε σε σημείο να μεταφερθεί σε νευρολογική κλινική λόγω έντονων κρίσεων πανικού, με μπορώντας να διαχειριστεί το άγχος και ψυχολογικό φορτίο που της όλης κατάστασης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την El Tiempo, η 23χρονη εξέφρασε την αγανάκτησή της και ξέσπασε μιλώντας στον δημοσιογράφο Jordi Marti -ο οποίος έχει εξελιχθεί σε… στενό κορσέ στο ζευγάρι!- λέγοντας χαρακτηριστικά «Μου κατέστρεψαν τη ζωή», φράση η οποία προβλημάτισε τους fans. Αν και η δήλωσή της ήταν σύντομη, εύκολα μπορεί κανείς να υποθέσει πως αναφέρετε στην κόντρα της με τη Shakira η οποία της έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή μέσα από μια προβολή που σίγουρα δεν απολαμβάνει.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η Clara ουδέποτε έχει αναφερθεί αναφερθεί ονομαστικά στο πρώην κορίτσι του Piqué, αρνούμενη να σχολιάσει όσα η Shakira της έχει προσάψει μέσα από τα τραγούδια της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ