Μπαμπάς βιντεοσκοπεί την κόρη του την πρώτη μέρα κάθε νέας σχολικής χρονιάς: Δείτε τις συγκινητικές εικόνες (video)

Ο Kevin Scruggs, ένας μπαμπάς από την Ουάσιγκτον έγινε διάσημος χάρη σε ένα συγκινητικό video που έφτιαξε με την κόρη του για την πρώτη μέρα κάθε νέας χρονιάς στο σχολείο.

Ξεκινώντας από τον παιδικό σταθμό, στο video βλέπουμε την μικρή Madison να απαντά σε ερωτήσεις του πατέρα της για την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Το ίδιο έκανε και τα επόμενα 13χρόνια, την πρώτη ημέρα κάθε νέας σχολικής χρονιάς.

Λίγο πριν την αποφοίτηση της κόρης του από το Λύκειο, ο περήφανος πατέρας συγκέντρωσε όλα τα βίντεο σε ένα και το αποτέλεσμα είναι πολύ συγκινητικό.

«Σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ όμορφο να δουν ολόκληρη την “καριέρα” τους σε ένα βίντεο», δήλωσε ο Kevin Scruggs, ο οποίος δημιούργησε ένα αντίστοιχο video και για την δεύτερη κόρη του.

«Ήθελα να έχω κάτι για να θυμάμαι», συμφώνησε η κόρη του, Madison. «Μου άρεσε, επίσης, να βλέπω πώς άλλαζε με τα χρόνια η προσωπικότητά μου», συμπλήρωσε το κοpίτσι. «Εκτιμώ πολύ τον χρόνο που αφιέρωσε ο πατέρας μου σε αυτό το video και το πόσο αγαπά εμένα και την αδερφή μου».

Το πρώτο video του μπαμπά κυκλοφόρησε το 2017, όταν η μεγάλη του κόρη, Mackenzie, ήταν 20 ετών και συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια views στη δημοφιλή πλατφόρμα Youtube.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

via

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ