Δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η αρραβωνιαστικιά του ήταν μονίμως κουρασμένη, μέχρι που είδε αυτό…

Το νεαρό ζευγάρι από τη Σουηδία, ο Tony Emms και η αρραβωνιαστικιά του Charlotte έχουν ένα μικρό μωράκι και αποφάσισαν ότι η Charlotte θα μείνει στο σπίτι για να αναλάβει τη φροντίδα του. Όλα πήγαιναν περίφημα για την οικογένεια σε πρώτη φάση, μέχρι που ο Tony παρατήρησε ότι η Charlotte ήταν πάντα “πτώμα” από την κούραση.

Του φάνηκε περίεργο γιατί στην τελική αυτός ήταν που περνούσε όλη τη μέρα στη δουλειά, έτσι δεν είναι; Μια μέρα, ο Τόνι γύρισε σπίτι και βρήκε τη Charlotte και το μωρό τους όπως πάντα στο κρεβάτι. Τους τράβηξε αμέσως μια φωτογραφία και την δημοσίευσε με μία περιγραφή που “έλιωσε” τις καρδιές όλου του κόσμου:

“Μερικές φορές αυτή η γυναίκα δεν παίρνει το σεβασμό που της αξίζει από μένα. Καθημερινά όταν έρχομαι σπίτι από τη δουλειά, η Charlotte είναι “πτώμα”. Αλλά εγώ δούλευα όλη μέρα, γιατί είναι αυτή κουρασμένη; Το σκέφτηκα πολύ πρόσφατα. Τι κάνει αυτή η υπέροχη γυναίκα ενώ δεν είμαι στο σπίτι… Πιθανότατα κάθεται με το μωρό βλέποντας τηλεόραση και χαλαρώνοντας, έτσι δεν είναι; Η απάντηση είναι ΟΧΙ!

Δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η αρραβωνιαστικιά του ήταν μονίμως κουρασμένη, μέχρι που είδε αυτό… - Εικόνα1

Όταν πάω στη δουλειά το πρωί και την ξυπνάω, η μέρα της είναι ήδη “γεμάτη”. Το μωρό πεινάει, όπως και η Charlotte, αλλά το μωρό προφανώς έχει προτεραιότητα. Στη συνέχεια παίζουν, αλλάζουν αηδιαστικό πάνες, παίζουν λίγο περισσότερο και τελικά φτάνει η ώρα για ένα απογευματινό υπνάκο. Αλλά όχι για τη μαμά, γιατί εκείνη χρησιμοποιεί αυτό το χρόνο για να βάλει πλυντήριο, να τακτοποιήσει τα παιχνίδια, να πλύνει τα πιάτα. Στη συνέχεια, το μωρό ξυπνάει πάλι πεινασμένο.

Η μαμά ακόμα δεν πρόλαβε να φάει, αλλά πρέπει να προετοιμάσει το γεύμα για το μικρό της. Στη συνέχεια, ο μπόμπιρας απαιτεί προσοχή και ψυχαγωγία και σκέφτομαι “μαμά ακόμα δεν πρόλαβες νας φας μια μπουκιά… και όλο το συμμάζεμα πριν ήταν χάσιμο χρόνου διότι φυσικά τα παιχνίδια είναι πάλι σκορπισμένα παντού”.

Δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η αρραβωνιαστικιά του ήταν μονίμως κουρασμένη, μέχρι που είδε αυτό… - Εικόνα2

Όταν γυρίζω σπίτι από τη δουλειά, είμαι απογοητευμένος επειδή πρέπει να καθαρίσω τα πάντα γιατί, για άλλη μια φορά, η μαμά δεν κούνησε το δαχτυλάκι της. Όλη την ημέρα δεν έκανε τίποτα από το τσεκάρει απλά αν το μωρό είναι ευτυχισμένο και υγιές. Αν και άλλοι πατέρες εκεί έξω σκέφτηκαν κάποια στιγμή έτσι, πάρτε μια στιγμή για να εξετάσετε τι πραγματικά κάνει η γυναίκα σας.

Σεβαστείτε τη μητέρα των παιδιών σας! Είναι ένα εξαιρετικά ξεχωριστό πρόσωπο που έχει δώσει τα πάντα για τη φροντίδα για του μωρό σας. Αγαπώ αυτούς τους δύο αποκοιμισμένους αγγέλους και οι δυο τους αξίζουν λίγη ξεκούραση! ❤ Charlotte”
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ