Η NASA πληρώνει 13.000 ευρώ για να μείνεις στο κρεβάτι 70 ημέρες για χάρη της επιστήμης

Η NASA αναζητά «εργαζόμενους» που θα δεχτούν να περάσουν 70 ημέρες αποκλειστικά στο κρεβάτι, προσφέροντας πάνω από 13.000 ευρώ! Στόχος η μελέτη για τις επιπτώσεις της ζωής στο διάστημα.

Όσοι αισθάνονται ότι αντιμετωπίζουν έλλειψη ύπνου και ξεκούρασης, θα βρουν ιδιαιτέρως ελκυστική την αγγελία της NASA που προσφέρει 15.700 δολάρια, δηλαδή σχεδόν 13.500 ευρώ, σε όποιον δεχθεί να μείνει για 70 ημέρες στο κρεβάτι έτσι ώστε να βοηθήσει την επιστήμη!

Η NASA πληρώνει 13.000 ευρώ για να μείνεις στο κρεβάτι 70 ημέρες για χάρη της επιστήμης - Εικόνα 2

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία αναζητά ανθρώπους για έρευνα που περιλαμβάνει διαρκή παρακολούθηση των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια του ύπνου τους.

Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες πρέπει να ζουν, να τρώνε, να γυμνάζονται να ντύνονται, αποκλειστικά στο κρεβάτι! Ταυτόχρονα, οι επιστήμονες θα συλλέγουν δεδομένα, όπως την πίεση, τους καρδιακούς παλμούς, την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών, την κατανάλωση ενέργειας, την οστική μάζα, καθώς και τη διάθεση των συμμετεχόντων, έτσι ώστε να κατανοήσουν τις συνέπειες της ζωής στο διάστημα, χωρίς βαρύτητα.

Η NASA πληρώνει 13.000 ευρώ για να μείνεις στο κρεβάτι 70 ημέρες για χάρη της επιστήμης - Εικόνα 3 Μολονότι όσοι κάνουν υπερωρίες, μπορεί να ακούνε με φθόνο την εν λόγω δουλειά, η NASA αναφέρει πως οι πιο πολλοί αρχίζουν σύντομα να βαριούνται και γι’ αυτό τους παρακινούν να βάζουν στόχους όπως η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας. Όσοι προσληφθούν, εξάλλου, θα μπορούν να δέχονται επισκέψεις μελών της οικογένειας και φίλων.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ