Νεαρός κάλυψε με την ομπρέλα του ηλικιωμένη γυναίκα που περίμενε στο αναπηρικό καροτσάκι της το λεωφορείο μέρα μεσημέρι

Η εικόνα ενός έφηβου από το Τέξας που προστατεύει μια γυναίκα από το καυτό φως του ήλιου κρατώντας μια ομπρέλα, έχει συγκεντρώσει το θαυμασμό και την εκτίμηση του Διαδικτύου.

“Η ζέστη ήταν αφόρητη,” θυμάται ο Louis Jordan καθώς έφτασε στη δουλειά της μητέρας του στο Χιούστον για να τη μεταφέρει πίσω στο σπίτι τους.

Τότε ο Jordan είδε μια ηλικιωμένη γυναίκα να περιμένει στη στάση του λεωφορείου μέσα στη ζέστη.

Νεαρός κάλυψε με την ομπρέλα του ηλικιωμένη γυναίκα που περίμενε στο αναπηρικό καροτσάκι της το λεωφορείο μέρα μεσημέρι - Εικόνα 2

Όταν συνειδητοποίησε ότι στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του είχε μια ομπρέλα, πήγε και την πήρε για να προστατεύσει τη γυναίκα από τον ήλιο.

Σύμφωνα με το KTRK 7, οι δυο τους έχουν δημιουργήσει πλέον μια δυνατή σχέση, με τον Jordan να συνεχίζει να προστατεύει τη νέα φίλη του, τη Michelle, από τον ήλιο όποτε την βλέπει να περιμένει στη στάση του λεωφορείου.

“Γελάμε, φαίνεται σαν αστείο,” είπε ο Jordan.

Η μητέρα του Jordan, Bernette Botts, είδε αυτή την πράξη καλοσύνης από το γιο της, και είπε σε ένα τοπικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ότι ο γιος της παλιότερα διακινδύνευσε τη ζωή του για να σώσει τη γιαγιά του από τον τυφώνα Harvey.

“Ήταν παγιδευμένη και αδύναμη μέσα στο νερό,” είπε η Botts. “Κι εκείνος την έσωσε.”

Νεαρός κάλυψε με την ομπρέλα του ηλικιωμένη γυναίκα που περίμενε στο αναπηρικό καροτσάκι της το λεωφορείο μέρα μεσημέρι - Εικόνα 4

Ο Jordan είναι μια υπενθύμιση ότι εξακολουθούν να υπάρχει καλοί άνθρωποι σ’ αυτόν κόσμο.

“Είμαι μια περήφανη μαμά”, δήλωσε η Botts.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ