Νίκος Μουρατίδης: «Η Ελληνική εκκλησία και η θρησκεία πάρα πολλούς αιώνες τώρα, μας έχουν κάτσει στο σβέρκο»

gossip
Εκκλησία
Θρησκεία

Όλο του το μένος κατά της εκκλησίας και της ορθόδοξης πίστης βγάζει ο TV persona, πανελίστας και τηλεκριτής Νίκος Μουρατίδης στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Με δηλώσεις του τύπου “η Ελληνική εκκλησία και η θρησκεία πάρα πολλούς αιώνες τώρα, μας έχουν κάτσει στο σβέρκο” ο κλασσικός εκπρόσωπος της παρακμής της ελληνικής τηλεόρασης δίνει…μαθήματα ισχυριζόμενος πως “Η εκκλησία και οι παπάδες όχι μόνο δεν βοηθούν τον λαό, αλλά επιβαρύνουν και με τεράστια έξοδα το κράτος. Όχι μόνο δεν διδάσκουν την αγάπη και την αλληλεγγύη, αλλά σκορπούν μίσος, ρατσισμό και προκαλούν με την ζωή που κάνουν”.

Ζητά να καταργηθούν οι αγιασμοί, οι προσευχές, οι θρησκευτικές αργίες και φυσικά το μάθημα των θρησκευτικών από τα σχολεία. “Όλος αυτός ο αναχρονισμός πρέπει να πάρει τέλος” αναφέρει.

Νίκος Μουρατίδης: «Η Ελληνική εκκλησία και η θρησκεία πάρα πολλούς αιώνες τώρα, μας έχουν κάτσει στο σβέρκο» - Εικόνα 2

Χαρακτηρίζει επίσης “τριτοκοσμικές” τις εικόνες με τον αγιασμό στα σχολεία, προτείνει αντικατάσταση θρησκευτικών εορτών στα σχολεία με την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού και την Παγκόσμια Ημέρα της Επιστήμης για την Ειρήνη και Ανάπτυξη, κάνει υποδείξεις για απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών και πολλά άλλα.

Κάποια στιγμή πρέπει να μαζευτούν όλοι αυτοί οι ψευτοκουλτουριάρηδες. Στο σχολείο υπάρχουν Έλληνες Ορθόδοξοι γονείς, οι οποίοι αποτελούν την πλειοψηφία και επιθυμούν τα παιδιά τους να έχουν ελληνική Ορθόδοξη παιδεία. Τόσο πολύ σας ενοχλεί πια;

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ