Νίκος Μουτσινάς: Τέλος η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ – Οργή στο twitter για τις φήμες αποχώρησης του

Επικαιρότητα

Για «Τίτλους τέλους» μας προϊδεάζει ο Νίκος Μουτσινάς, το συμβόλαιό του τελειώνει και ο παρουσιαστής του χρόνου δε θα βρίσκεται στην τηλεόραση.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει ένα «διάλειμμα» από την τηλεόραση.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τις ζωές δεκάδων αθώων ανθρώπων και προκάλεσε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ, έγινε γνωστό πως ο παρουσιαστής δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με τον ΣΚΑΪ.

Αν και από τις προηγούμενες ημέρες, πριν καν σημειωθεί η τραγωδία της σύγκρουσης των δύο τρένων, είχαν ακουστεί διάφορα σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, η είδηση της αποχώρησής του από την τηλεόραση επιβεβαιώθηκε μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της τηλεόρασης του Alpha.

H εκπομπή «Καλό Μεσημαράκι» θα ρίξει φέτος αυλαία. Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός παρουσιαστής ζήτησε από το καναλι να αξιοποιηθούν οι συνάδελφοί του σε άλλες εκπομπές, καθώς έχουν αποδείξει την αξία τους.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα του “Secret” αναφέρει ότι το κλίμα μέσα στον ΣΚΑΪ δεν είναι καλό για τον Νίκο Μουτσινά. Πιο συγκεκριμένα, η δημόσια παρέμβαση του παρουσιαστή για τα Τέμπη μεταφράστηκε σαν να στράφηκε εναντίον των συναδέλφων του στον κανάλι. Η δυσαρέσκεια των δημοσιογράφων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι μεγάλη στους διαδρόμους του ραδιοφώνου. Φυσικά όπως έχει δηλώσει ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει ένα «διάλειμμα» από την τηλεόραση, αν και φαίνεται πώς δεν έπεισε του πιστούς θαυμαστές του, που βλέπουν ότι  «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ