Ο Νίκος Οικονομόπουλος εξομολογείται: «Δεν είχα διάθεση για τίποτα, είχα τρομερές κρίσεις πανικού»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show. Ο τραγουδιστής μίλησε για κομμάτια της ζωής του και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τις κρίσεις πανικού τις οποίες, όπως είπε ο τραγουδιστής, έπαθε πριν από 2 χρόνια.

«Δεν είχα πάθη ποτέ στη ζωή μου. Θα μπορούσα να έχω άρα πολλά. Δεν πίνω. Κάπνιζα. Έκοψα και το τσιγάρο λόγω της δουλειάς μου, όχι της υγείας μου. Έβαλα την υγεία μου σε δεύτερη μοίρα. Ήθελα όμως να είμαι καλά στη φωνή μου γιατί είναι το όργανο που με κάνει να εξελίσσομαι. Χωρίς τη φωνή μου, χωρίς τη μουσική, νομίζω ότι δεν θα υπάρχω. Θέλω να είμαι καλά εδώ και το προσέχω πολύ το μουσικό αυτό όργανο. Δεν είχα πάθη. Αλλά ξέσπασε στην υγεία μου το ότι δεν είχα πάθη. Είναι αυτό που λέμε αυτοάνοσα. Έπεσε η ψυχολογία μου πριν σχεδόν δυο χρόνια, δεν είχα διάθεση για τίποτα, δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά, είχα τρομερές κρίσεις πανικού. Πέρασα κρίσεις πανικού τις οποίες δεν τις έχω αποβάλει εντελώς, αλλά τις διαχειρίζομαι πλέον. κρίσεις θυμού, φόβου, τρόμου.

Ένα από αυτά που μου έχει μείνει είναι ότι έχω αγοραφοβία. Δεν μπορώ να είμαι σε κόσμο και να είμαι στριμωγμένος γιατί καταπιέζομαι, νιώθω ότι κάτι θα συμβεί. Όταν είμαι κάπου που έχει πάρα πολύ κόσμο, είμαι πάντα κοντά στην πόρτα εξόδου. Επειδή γνωρίζω ότι η πόρτα είναι κοντά, αυτό με ηρεμεί. Στο μαγαζί το ελέγχω γιατί είμαι ο leader, είμαι ο μπροστινός, είμαι αυτός που ξέρει τι πρέπει να κάνω και τι δεν πρέπει να κάνω, ελέγχω τα πάντα και έχω το χώρο μου και παρουσιάζω αυτό που εγώ θέλω. Όταν είμαι σε ένα χώρο που δεν ξέρω έχω το φόβο», εξομολογήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Είναι και ένας λόγος που δεν πάω σε νυχτερινά μαγαζιά σε συναδέλφους» εξήγησε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος ζήτησε και συγγνώμη από τους συναδέλφους του για αυτό. «Δεν νιώθω άνετα. Ζητάω συγγνώμη ταπεινά.»

«Έχω πάει σε ψυχολόγο. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Η ψυχοθεραπεία, είσαι δυνατός από τη στιγμή που πηγαίνεις. Ο ψυχολόγος δεν σου δίνει ποτέ την απάντηση που εσύ ζητάς. Μπορεί να «ξεκλειδώσει» κάποια πράγματα από τα κουτάκια που έχεις φτιάξει στο κεφάλι σου και μετά από καιρό να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στη ζωή σου«, σημείωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ