«Νωρίς είναι ακόμα, είμαστε μικροί!» – Τα γυρίζει ο Στάθης Σχίζας για το γάμο με την Παναγιώταρου (βίντεο)

Το Σάββατο 8/4 ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις για το Survivor all star, αλλά και για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μιλώντας ανοιχτά για το αν πέρασαν κάποια κρίση.

Να θυμίσουμε, πως αφορμή για να γίνουν σχόλια σχετικά με το αν είναι μαζί και καλά στάθηκε η στάση, που κράτησε το ζευγάρι αμέσως μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, μιας και έμειναν ανενεργοί από τα social media.

Στη συνέχεια, όμως Παναγιώταρου και Σχίζας έδωσαν στον κόσμο να καταλάβει, πως είναι μαζί και μάλιστα ευτυχισμένοι με τον Στάθη αυτή τη φορά να μιλάει για το αν έχει σκοπό να κάνει άμεσα πρόταση γάμου στην καλή του.

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δεν αποφεύγω να μιλάω για τη σχέση μου με την Αλεξάνδρα. Όταν γύρισα από το παιχνίδι είχα να αντιμετωπίσω διάφορα. Είμαι σίγουρος για τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και την επιλογή μου. Δεν αμφισβήτησα κάτι.. Δεν απείχαμε από τα social media για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, αλλά περνούσαμε χρόνο μαζί.

«Επίσημη είναι η σχέση μας. Πόσο πιο επίσημη να γίνει; Ο γάμος για μένα είναι απλά ένα χαρτί. Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου. Νωρίς είναι ακόμα, είμαστε μικροί ακόμη! Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμένα με νοιάζει να είμαι ήρεμος. Δεν βάζουμε φωτογραφίες μας στα social media γιατί συζητήθηκε πολύ, πολλές φορές η υπερ-προβολή κάνει κακό», είπε ο Στάθης Σχίζας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ