Νταήδες κρέμασαν 11χρονη συμμαθήτρια τους από δέντρο για να γελάσουν

Παιδιά ηλικίας 11 ετών κρέμασαν από ένα δέντρο με ένα σχοινί την επίσης 11χρονη συμμαθήτρια τους.

Τα παιδιά από τη Δυτική Αυστραλία φέρεται να κρέμασαν την Amber Yoon από το λαιμό της, με σκοπό να της προκαλέσουν πνιγμό για να γελάσουν.

Το άτυχο κοpίτσι, που έπασχε από καρδιακό ελάττωμα, πάλευε να αναπνεύσει και σώθηκε όταν ένας τρομοκρατημένος δάσκαλος είδε τι συνέβη και έκοψε γρήγορα το σχοινί.

Νταήδες κρέμασαν 11χρονη συμμαθήτριά τους από δέντρο για να γελάσουν - Εικόνα 2

Η μητέρα της Amber, η Belinda Yoon, δήλωσε ότι τα πόδια της κόρης της ήταν γεμάτα γρατζουνιές ​​και ότι αν καθυστερούσε ο δάσκαλος μερικά δευτερόλεπτα, το παιδί της θα είχε πεθάνει.

Η αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας έχει ξεκινήσει ερευνά για το περιστατικό.

“Έχουμε προβλήματα, οι συμμαθητές της εκφοβίζουν την Amber, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα που σχετίζονται με το άγχος,” είπε η κ. Yoon.

Νταήδες κρέμασαν 11χρονη συμμαθήτριά τους από δέντρο για να γελάσουν - Εικόνα 3

“Η Amber έχει περάσει πολλά στη ζωή της, υπέφερε πολύ πόνο και έζησε καταστάσεις τόσο τρομακτικές που τα περισσότερα παιδιά ευτυχώς δεν θα ζήσουν ποτέ.”

Το σχολείο, το οποίο ισχυρίζεται ότι προσφέρει στα παιδιά ένα «περιβάλλον φροντίδας, χωρίς αποκλεισμούς» και έχει το σύνθημα «αγάπη, ενότητα και ειρήνη», δήλωσε ότι «συνεχίζει να βοηθά τις οικογένειες που επηρεάστηκαν από αυτό το συμβάν».

Νταήδες κρέμασαν 11χρονη συμμαθήτριά τους από δέντρο για να γελάσουν - Εικόνα 4

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει συλληφθεί για το περιστατικό και οι γονείς του άτυχου κοpιτσιού ελπίζουν να αποδοθούν ευθύνες μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας.

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ