Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες καταργούν το κλασσικό ωράριο 9-5

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που δεν είναι ικανοποιημένοι ή απλά έχουν βαρεθεί την γραφική τους δουλειά. Υπάρχει επίσης μια μικρή ομάδα ανθρώπων που κάνουν δουλειές που ποτέ δεν θα πιστέψετε ότι υπάρχουν – για μία ενδιαφέρουσα αμοιβή. Ετοιμαστείτε να δείτε εργασίες που καταργούν την έννοια του 9-5.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο ασυνήθιστες δουλειές για τις οποίες δεν έχετε ακούσει ποτέ. Θέλετε να ασχοληθείτε με κάποια από αυτές;

14. Επαγγελματίας για αγκαλιές

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 2

Αν έχετε ανάγκη να αγκαλιαστείτε, να αγκαλιάσετε και να χαλαρώσετε, αλλά είστε μόνοι, τότε η λύση για εσάς είναι μια επαγγελματική ψυχαγωγία. Θα εκπλαγείτε από την εύρεση μιας σειράς εταιριών που προσφέρουν την πιο ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία επαγγελματικού αγκαλιάσματος. Μπορείτε να αγκαλιάσετε κάποιον, και να πληρώσετε μεταξύ $ 60 και $ 80 την ώρα! Να έχετε κατά νου: τίποτα περισσότερο από αγκαλιές.

13. Δύτης μπαλών του γκολφ

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 3

Εάν απολαμβάνετε τις καταδύσεις και το να είστε σε εξωτερικούς χώρους, τότε είστε ο τέλειος υποψήφιος για αυτή την ασυνήθιστη δουλειά. Οι δύτες των μπαλών του γκολφ είναι υπεύθυνοι για τη συλλογή όλων των μπαλών του γκολφ από το κάτω μέρος των λιμνών στα παιχνίδια. Ακούγεται εύκολο και ευχάριστο! Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι πολλές λίμνες είναι εντελώς απεριποίητες, και μπορείτε να βρείτε απίστευτη λάσπη, φύκια, και ακόμη και φίδια εκεί κάτω. Άθλιο.

12. Δοκιμαστής ζωοτροφών

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 4

Τα κατοικίδια είναι φίλοι μας και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι τρώνε νόστιμα και θρεπτικά γεύματα. Καλέστε τους δοκιμαστές ζωοτροφών! Δοκιμάζουν τα τρόφιμα κατοικίδιων ζώων για να αξιολογήσουν τις γεύσεις και να ελέγξουν εάν ανταποκρίνονται στα πρότυπα ποιότητας. Κανείς δεν αξίζει κακό φαγητό, ειδικά το αγαπημένο μέλος της οικογένειας.

11. Δοκιμαστής κρεβατιών

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 5

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, υπάρχουν άνθρωποι που δοκιμάζουν κρεβάτια (στρώματα και μαξιλάρια) για επιχειρήσεις και ξενοδοχεία. Έτσι ακριβώς, πληρώνεστε για να κοιμάστε στην εργασία σας. Ακούγεται σαν ονειρεμένη δουλειά! Στην πραγματικότητα, είναι σκληρή δουλειά. Ένας καλός ελεγκτής κρεβατιού ξέρει πώς να ξαπλώνει για να ελέγξει ότι το στρώμα δεν έχει βαθουλώματα και ότι οι άκρες του κρεβατιού είναι αρκετά δυνατές για να καθίσει κάποιος.

10. Paper Towel Sniffer

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 6

Ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι όλα τα χαρτομάντηλα είτε μυρίζουν υπέροχα είτε δεν έχουν σχεδόν καμία μυρωδιά. Δεν είναι σύμπτωση, αλλά οι καρποί της σκληρής δουλειάς από τους μυριστές χαρτού. Μυρίζουν τα χαρτικά είδη για τους κατασκευαστές για να βεβαιωθούν ότι δεν έχουν ανεπιθύμητες οσμές. Μην χαίρεστε πολύ γιατί είναι κυριολεκτικά ευκολότερο να βρεις μια δουλειά ως χειρουργός εγκεφάλου από ότι αυτή τη δουλειά, η οποία μπορεί να έχει και τις λιγότερες θέσεις εργασίας εκεί έξω.

9. Αισθαντικός προσώπου

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 7

Ο Αισθαντικός προσώπου εργάζεται για εταιρείες φροντίδας δέρματος. Δεν παράγουν προϊόντα, αλλά αισθάνονται τα πρόσωπα των ανθρώπων που δοκιμάζουν νέα προϊόντα για να δουν αν υπάρχει κάποια βελτίωση. Χρειάζεστε κάποια σοβαρή ικανότητα και γνώση για να αισθανθείτε τη διαφορά και είναι μεγάλη ευθύνη να εγκρίνετε ή να απορρίπτετε ορισμένα προϊόντα με βάση την εμπειρία αίσθησης του προσώπου σας.

8. Ο Περιμένων στις ουρές

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 8

Αν δεν σας αρέσει να στέκεστε στην ουρά, υπάρχει μια τέλεια λύση. Απλώς μισθώστε ένα επαγγελματία “περιμένων στην ουρά”, ένα πρόσωπο που θα παραμείνει στην ουρά για σας έναντι αμοιβής. Μερικές φορές πρέπει να σταθείτε σε ουρά για 19 ώρες για να αποκτήσετε ένα νέο προϊόν ή ένα δείγμα προϊόντος. Είναι μια σκληρή και βαρετή δουλειά που μπορεί να πληρωθεί καλά.

7. Δοκιμαστής νεροτσουλήθρας

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 9

Ένα τέλειο υδάτινο πάρκο περιλαμβάνει διασκέδαση (για τα παιδιά) και ασφάλεια (για τους ενήλικες). Η ευθύνη του δοκιμαστή είναι να κάνει πολλές βουτιές κάτω από τη επιφάνεια για να δει πόση ποσότητα νερού χρειάζεται, πόσο γρήγορα μπορείτε να φτάσετε στο κάτω μέρος της νεροτσουλήθρας και με πόση ασφάλεια. Τι σκληρή δουλειά!

6. Αρμεχτής φιδιών

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 10

Το δηλητήριο του φιδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η χρήση του στην ιατρική έρευνα ή στην παραγωγή “αντιβιοτικών”. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για δηλητήριο φιδιών κάθε χρόνο. Οι αρμεχτές φιδιών ξοδεύουν τις ημέρες τους πιέζοντας φίδια (μερικούς τύπους μόνο) σε ένα πλαστικό δοχείο για να βγάλουν το δηλητήριο τους. Αυτοί οι αληθινοί ήρωες σώζουν κυριολεκτικά ζωές με το άρμεγμα φιδιών.

5. Μοντέλο συγκεκριμένων σημείων του σώματος

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 11

Αν έχετε ελκυστικά χέρια ή όμορφα πόδια, ο κόσμος του μόντελινγκ σας περιμένει. Εκτός αυτού, ορισμένα προϊόντα ψάχνουν επίσης για άσχημα πόδια ή χέρια. Τα επιτυχημένα μοντέλα σημείων σώματος πληρώνονται καλά, οπότε υπάρχει πάντα ένας τρόπος να φτάσετε στο όνειρο σας.

4. Συλλέκτης σκουληκιών

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 12

Μια απλή δουλειά που απαιτεί να είστε ερωτευμένοι με την ύπαιθρο. Όταν κάποιος πηγαίνει για ψάρεμα, χρειάζεται σκουλήκια, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε σε πολλά καταστήματα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς τα σκουλήκια φτάνουν στο κατάστημα; Οι συλλέκτες σκουληκιών περπατούν σε χλοώδεις περιοχές (κήποι, πάρκα, γήπεδα γκολφ) μετά το σκοτάδι και μαζεύουν γαιοσκώληκες.

3. Δοκιμαστής παράτολμων τροφίμων

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 13

Έχετε δει πιθανώς σόους σαν το Fear Factor, όπου μια από τις προκλήσεις είναι να τρως ζωντανά έντομα ή αηδιαστικά τρόφιμα. Για να βεβαιωθεί η παραγωγή ότι αυτά τα τραγικά πράγματα είναι κατάλληλα για φαγητό, οι εταιρείες νοικιάζουν δοκιμαστές. Δοκιμάζουν αδιευκρίνιστα ή απαίσια τρόφιμα για να σιγουρευτούν ότι κανείς δεν θα τραυματιστεί … από αυτά. Δεδομένου ότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος, είναι υψηλά πληρωμένοι.

2. Γυμνό μοντέλο

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 14

Αποκαλύπτοντας τον εαυτό σας σε άλλους ανθρώπους είναι είτε παράνομο είτε εξαιρετικά προσωπικό. Δεν ισχύει για αυτά τα μοντέλα, τα οποία τα υπομένουν όλα στο όνομα της τέχνης. Δεν χρειάζεται να έχετε το καλύτερο σώμα, αλλά χρειάζεστε αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να πάρετε μια στάση για ώρες.

1. Μυριστές μασχάλης

Οι 14 πιο ασυνήθιστες εργασίες +++++++++ - Εικόνα 15

Οι μυριστές της μασχάλης δουλεύουν για τους κατασκευαστές αποσμητικών για να εξασφαλίσουν την ποιότητα του προϊόντος. Πώς γίνεται έλεγχος ποιότητας; Οι μυριστές περνούν τις ημέρες τους σε ένα ζεστό δωμάτιο ή σε εξωτερικούς χώρους, μερικές φορές μυρίζουν μέχρι 60 μασχάλες την ώρα. Στόχος τους είναι να καθορίσουν πόσο αποτελεσματικό είναι το αποσμητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ