Οι έξι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που απέκτησαν τα παιδιά τους με εξωσωματική μιλάνε για την εμπειρία τους

Αυτές είναι οι έξι διάσημες Ελληνίδες μανούλες που χρησιμοποίησαν την μέθοδο της εξωσωματικής

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να αποκτήσουν ένα παιδάκι, είτε για σωματικούς είτε για ψυχολογικούς λόγους. Είναι κάτι φυσιολογικό. Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η πιο καλή λύση στο πρόβλημα της υπογονιμότητας. Παρακάτω ακολουθούν έξι υπέροχες διάσημες Ελληνίδες μανούλες που έκαναν εξωσωματική.

1) Ελένη Τσαγκά

«Έφθασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης, επειδή νόμιζα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί. Πιέστηκα πολύ. Μεγάλωσα με τη σκέψη να γίνω μαμά. Αυτό ήταν το όνειρό μου… Έκανα πολλές προσπάθειες εξωσωματικής για να αποκτήσω παιδί», είπε η Ελένη Τσαγκά.

2.) Ζήνα Κουτσελίνη
«Ξεκίνησα να κάνω την πρώτη μου εξωσωματική σε ηλικία 33 ετών, ώσπου προς το τέλος που είδα να περνάνε τα χρόνια και να βγαίνω από το δυναμικό κοινό, φούλαρα τις μηχανές και είπα τώρα τα δίνεις όλα! Και εκεί έκανα απανωτές. Έφτασα αισίως τις 9!»

3.) Ελένη Πετρουλάκη
«Έκανα 8 εξωσωματικές. Πολλοί γιατροί το κάνουν καθαρά για οικονομικούς λόγους. Την πρώτη εξωσωματική την έκανα 26 χρονών. Για 7-8 χρόνια προσπαθούσαμε (να κάνουμε παιδί). Αγχώνεσαι μετά. Σε αγχώνει και το περιβάλλον. Το πρόβλημά μου ήταν καθαρά ψυχολογικό».

4.)Αλίκη Κατσαβού

Ο 84χρονος Κώστας Βουτσάς και η 36χρονη σύντροφός του Αλίκη Κατσαβού απόκτησαν πρόσφατα ένα αγοράκι. «Έκανα πολλές. Ίσως κάποιες γυναίκες τρομάξουν αν πω το νούμερο. Έχω να πω σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να εμπιστευτούν το γιατρό τους και να έχουν υπομονή. Απογοητεύτηκα, έκλαψα, αλλά έσφιξα τα δόντια γιατί το ήθελα πολύ. Ήθελα να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες που μου έδινε η επιστήμη, γιατί με τα προβλήματα που είχα μόνο η επιστήμη μπορούσε να βοηθήσει. Μόλις έμαθα πως περιμένω ένα υγιές μωρό, ήμουν τρομερά χαρούμενη».

5.) Καίτη Γαρμπή
Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τον αγώνα που έκαναν με την Καίτη Γαρμπή για να αποκτήσουν τον γιο τους.«Ευτυχώς δεν κάναμε πολλές προσπάθειες. Στη δεύτερη προσπάθεια άδειασε το κεφάλι της Καίτης, γιατί είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα για μία γυναίκα, και έγινε αυτό που έγινε». Πλέον είναι γονείς του 17χρονου Δημήτρη.

6.) Βικτώρια Χαλκίτη

«Είχαμε πάει όπου έμαθα ότι είχα πρόβλημα και προσπαθούσαμε 8 χρόνια να κάνουμε παιδί». Φέτος, είπαμε πως θα ήταν η τελευταία μας προσπάθεια». Η Βικτώρια Χαλκίτη και ο σύζυγός της Γιώργος Σταμπόλης είναι πλέον οι χαρούμενοι γονείς ενός αγοριού 12 μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ