«Η οικογένειά του…» – Η Σάσα Μπάστα αποκαλύπτει τον λόγο που δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της

H Σάσα Μπάστα μίλησε την Τρίτη 22/3 στο Πρωινό του Αντ1 και μεταξύ άλλων έκανε πολύ συγκινητικές δηλώσεις αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα της αλλά και τον παρ’ ολίγον θάνατο του αδερφού της. Η τραγουδίστρια όσο προχωρούσε στις τόσο προσωπικές τις αποκαλύψεις δε μπορούσε να κρύψει με τίποτα την συγκίνηση της.

Πρόκειται για μια γυναίκα που δεν κρύβει με τίποτα τα συναισθήματα της και αυτό φάνηκε και μέσα από τη συμμετοχή της, στο reality της Φάρμας. Έτσι λοιπόν, μπορεί ο πατέρας της να μην ζει πια και να ενημερώθηκε με έναν πολύ παράδοξο τρόπο για τον χαμό του, εκείνη ωστόσο δεν κρατάει κακία και παραμένει στην ουσία του πράγματος.

Οι δηλώσεις της Σάσας Μπάστα για τον θάνατο του πατέρα της

«Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος -δεν το έμαθε ποτέ (σ.σ. ότι ήταν έγκυος). Το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά».

«Να σου πω την αλήθεια δεν το πίστεψα, γιατί λέω ΟΚ, θα θέλουν πάλι λεφτά. Μου έστειλαν το χαρτί και το πίστεψα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Συγκλονιστική ήταν και η περιγραφή που έκανε η Σάσα Μπάστα για την περίοδο που αδελφός της ήταν στην ΜΕΘ. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ήταν στην ΜΕΘ και με πήραν τηλέφωνο και μου λένε να ξέρετε πως ο αδελφός σας έχει «φύγει». Ο αδελφός μου ήταν 35 χρονών. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το διαχειριστώ μέχρι να φτάσω από το σπίτι στο νοσοκομείο. Τον έσωσαν οι γιατροί αλλά ήταν ένα θαύμα».

Oι αποκαλύψεις της Σάσας Μπάστα για τον κίνδυνο της ζωής του αδερφού της

Η Σάσα Μπάστα μίλησε με δάκρυα στα μάτια στο Happy Day για τον αδερφό της και την περιπέτεια υγείας του, όπως αποκάλυψε είχε μόνο 1% πιθανότητα να ζήσει αλλά έγινε το «θαύμα» από τον Άγιο Εφραίμ και είναι τώρα μαζί τους.

«Ο αδερφός μου έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τον Αύγουστο είχε μπει στη ΜΕΘ και οι γιατροί μας είπαν πως έχε λιγότερο από 1% πιθανότητα να ζήσει, ότι το θέμα είναι… διαδικαστικό, δεν θα προλάβετε, απλά εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα χαρτιά. Πήγα στον Άγιο Εφραίμ και άκουγα στα αυτιά μου τον ήχο της εντατικής», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

«Η μητέρα μου μού είπε ότι ο Άγιος Εφραίμ με αυτόν τον ήχο σου παρουσιάζεται και σου δείχνει ότι είναι κοντά σου. Κοιμόμουν για πολλές εβδομάδες έξω από τη ΜΕΘ. Την επόμενη μέρα έβγαλαν τον αδερφό μου από την καταστολή. Ο αδερφός μου ξύπνησε 14 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλια του Αγίου Εφραίμ. Δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό. Αυτό που έζησα εγώ και η οικογένειά μου ήταν θαύμα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σάσα Μπάστα.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ