Όλοι της έλεγαν πως έχει πολλά κιλά για να χορέψει! Στο τέλος τους άφησε άφωνους…

Γνωρίστε την γυναίκα που αποδεικνύει ότι τα κιλά δεν μετράνε άμα κάνεις κάτι που σου αρέσει και αγαπάς πραγματικά.

Η Eda Marbury, λογιστής από το Missouri, είχε πάντα παράξενη σχέση με το φαγητό. Μέχρι το κολέγιο, αποκαλύπτει ότι δεν έτρωγε, συχνά ετοιμάζοντας γεύματα αλλά μετά πείθοντας τον εαυτό της ότι ήταν πολύ άρρωστη για να τα φάει.

Όταν γνώρισε τον άντρα της στο κολέγιο, Η Eda πάλευε ενάντια στη κατάθλιψη και η υγεία της βγήκε εκτός ελέγχου, φτάνοντας 150 κιλά.

Όλοι της έλεγαν πως έχει πολλά κιλά για να χορέψει! Στο τέλος τους άφησε άφωνους… - Εικόνα1

Αυτή η αλλαγή στο βάρος της, της γκρέμισε την αυτοπεποίθηση.

“Ήμουν πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν συζητούσα τα προβλήματά μου με άλλους. Ήμουν σε άρνηση σε σχέση με το βάρος μου γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα πάρει τόσα κιλά. Έτσι σταμάτησα να κάνω πολλά πράγματα, όπως το να πηγαίνω σε συναυλίες ή αγώνες baseball. Απλά δεν ήθελα να είμαι κοντά με ανθρώπους.»

Το Pole-dancing όμως άλλαξε τη ζωή της.

Αποκαλύπτει πόσο τρομακτικό ήταν να είναι σε ένα δωμάτιο με τόσους καθρέφτες, αλλά το λάτρεψε και μέσα σε λίγες εβδομάδες έχασε 30 κιλά.

Ο άντρας της και οι φίλοι της χαίρονται πάρα πολύ με την αλλαγή που έχει γίνει στη προσωπικότητα της.

«Πριν ξεκινήσω, δεν φορούσα make-up, δεν αφιέρωνα χρόνο στον εαυτό μου. Αλλά τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση και έχω φίλους. Ο τρόπος που ντύνομαι έχει αλλάξει και έχω αρχίσει να νοιάζομαι για τον εαυτό μου.»

Και παρά τα πολλά αρνητικά σχόλια στα social media – κάποιοι της λένε ακόμα και να αυτοκτονήσει –η Eda εμπνέει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που έχουν πρόβλημα με την αυτοπεποίθησή τους και αυτοί με τη μεριά τους εμπνέουν εκείνη να συνεχίσει να κάνει αυτό που της αρέσει.

 
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ