Η μία πιο όμορφη από την άλλη: 7 διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες είχε σχέση ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ωστόσο, υπάρχουν σχέσεις με γνωστές Ελληνίδες, οι οποίες κατάφεραν να γίνουν γνωστές.

Ο 34χρονος τραγουδιστής είναι ένας γοητευτικός άντρας και είναι φυσικό να θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, αφού έχει την “ταμπέλα” του καλού παιδιού, ενώ η συμπεριφορά του προς τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του είναι άψογη, καθώς ποτέ δεν τις εξέθεσε.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που έχει διαγράψει ήδη μία σπουδαία καριέρα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει παραδεχθεί πως έχει κάνει σχέσεις με αρκετές γνωστές γυναίκες, χωρίς, ωστόσο, να πει ονόματα, εκτός από τη Ράνια Κωστάκη, με την οποία ήταν μαζί για επτά χρόνια και χώρισαν το 2014.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει επιβεβαιώσει τη σχέση του με την Ράνια Κωστάκη

Όπως είχε υπογραμμίσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός “ναι, ήμασταν μαζί πριν από 7 χρόνια. Είναι πολύ ταλαντούχα στη δουλειά της, την εκτιμώ και έχουμε ακόμα καλές σχέσεις. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει ποτέ. Όσο για την καλή επαφή, αυτή εξαρτάται από το τέλος που δίνεις σε μια σχέση”.

Η μία πιο όμορφη από την άλλη: 7 διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες είχε σχέση ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Εικόνα 1

Οι σχέσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αποφάσισαν να χωρίσουν λόγω της απόστασης, αφού εκείνος ζούσε στην Αθήνα και εκείνη τότε στην Αμερική, σύμφωνα πάντα με τα τότε δημοσιεύματα.

Η μία πιο όμορφη από την άλλη: 7 διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες είχε σχέση ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Εικόνα 2

Φήμες ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να έχει σχέση με την όμορφη χορογράφο-ηθοποιό Αναστασία Δρακά, στο 2015. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ποτέ την ύπαρξη σχέσης, αλλά ούτε τη διέψευσε.

Η μία πιο όμορφη από την άλλη: 7 διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες είχε σχέση ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Εικόνα 3

Πριν από πέντε χρόνια, έντονες φήμες έκαναν λόγο ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ζευγάρι με την Σταρ Ελλάς 2014, Ισμήνη Νταφοπούλου, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Η μία πιο όμορφη από την άλλη: 7 διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες είχε σχέση ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Εικόνα 4

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο Βάλια Χατζηθεοδώρου, με την οποία συνεργάστηκαν πρόσφατα στο Voice, το 2015, έπειτα από ένα σύντομο ειδύλλιο αποφάσισαν να βάλουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Η μία πιο όμορφη από την άλλη: 7 διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες είχε σχέση ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Εικόνα 5

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Κατρίνα Τσάνταλη δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το ειδύλλιό τους, όμως, το 2013 έζησαν έναν δυνατό έρωτα.

Η μία πιο όμορφη από την άλλη: 7 διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες είχε σχέση ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Εικόνα 6

Τον Νοέμβριο του 2019, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, ο τραγουδιστής ξεκίνησε τη σχέση του με το μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, με την οποία λέγεται πως σήμερα έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η μία πιο όμορφη από την άλλη: 7 διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες είχε σχέση ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Εικόνα 7

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ