«Ονομάζομαι Δώρα, είμαι 35 ετών, μετακόμισα στην Αγγλία και αυτοί είναι οι λόγοι που εγκατέλειψα την Ελλάδα»

Ελληνίδα στην Αγγλία: Πρόκειται για τη Δώρα, η οποία πήρε τη μεγάλη απόφαση στη ζωή της πριν από περίπου 7,5 χρόνια. Είναι μία δύσκολη απόφαση, την οποία καλούνται να πάρουν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι δεν βρίσκουν εργασία στην Ελλάδα.

Η Δώρα αποφάσισε στα 28 της να μεταναστεύσει στην Αγγλία, διότι τα πράγματα δεν ήταν όπως τα ονειρευόταν. Πλέον, η Δώρα είναι 35 ετών και κοντεύει να φθάσει μία δεκαετία ζωής στην Αγγλία. Η ίδια διαθέτει κανάλι στο Youtube. Το όνομα του καναλιού είναι «Diary of a Greek Mum». Μάλιστα, μέσω του καναλιού της θέλει να μεταδώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για τη ζωή στην Αγγλία.

«Ονομάζομαι Δώρα, είμαι 35 ετών, μετακόμισα στην Αγγλία και αυτοί είναι οι λόγοι που εγκατέλειψα την Ελλάδα» - Εικόνα 1

Ελληνίδα στην Αγγλία – Δώρα: «Προσωπικές εμπειρίες και άποψη για την ζωή στην Αγγλία»

«Kαλησπέρα και καλωσήρθατε στο πρώτο ελληνικό βίντεο στο κανάλι μου. Αποφάσισα να ξεκινήσω με μια σειρά βίντεο που θα αφορούν την ζωή στην Αγγλία, όπου θα μοιραστώ τις προσωπικές μου εμπειρίες και θα εκφέρω την άποψη μου πάνω σε πολλά θέματα, καθώς επίσης θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλες σας τις ερωτήσεις/απορίες.

Στο πρώτο λοιπόν βίντεο θα καλύψω την απόφαση μου να μεταναστεύσω, την μετακόμιση και τις πρώτες μου εντυπώσεις». Η Δώρα που έχει γίνει και μαμά, εστιάζει στις δυο διαφορετικές πραγματικότητες.

Ελληνίδα στην Αγγλία: Βίντεο της Δώρας από το προσωπικό της κανάλι στο Youtube

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ