Όπρα Γουίνφρεϊ: Ποτέ μην αφήνεις έναν άντρα να ξέρει τα πάντα. Θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου αργότερα

12 μαθήματα ζωής από τη μεγαλύτερη έγχρωμη φιλάνθρωπο της Αμερικανικής Ιστορίας, η οποία θεωρείται ότι είναι-ίσως- η γυναίκα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

Όπρα Γουίνφρεϊ…Και ποιός δεν γνωρίζει τη Αμερικανίδα πρώην οικοδεσπότρια εκπομπής τοκ σόου, ηθοποιό, παραγωγό και  φιλάνθρωπο. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που τη χαρακτηρίζουν κολοσσό των ΜΜΕ.

Η Γουίνφρεϊ είναι γνωστή για την πολυβραβευμένη εκπομπή τοκ σόου  “The Oprah Winfrey Show“. Έχει την υψηλότερη σε τηλεθέαση εκπομπή του είδους της στην ιστορία και προβάλλονταν από το 1986 έως το 2011.

Όπρα Γουίνφρεϊ:Ποτέ μην αφήνεις έναν άντρα να ξέρει τα πάντα. Θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου αργότερα - Εικόνα 1

Δεν είναι τυχαίο που το 1993, ο Μάικλ Τζάκσον που επί 14 χρόνια δεν είχε δώσει καμία συνέντευξη, δέχτηκε να μιλήσει στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η συνέντευξη προβλήθηκε ζωντανά από τη Νέβερλαντ σε όλο τον κόσμο και αποτέλεσε το τηλεοπτικό γεγονός της δεκαετίας, προσελκύοντας 90 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Έχει ανακηρυχθεί το πλουσιότερο άτομο Αφρο-Αμερικανικής καταγωγής του 20ου αιώνα,η μεγαλύτερη μαύρη φιλάνθρωπος της Αμερικανικής ιστορίας και είναι η πρώτη μαύρη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Αρκετά μέσα, θεωρούν ότι είναι η γυναίκα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο!

Επέλεξα 12 σπουδαία λόγια της- μαθήματα ζωής- και σας τα παραθέτω:

Ποτέ μην αφήνεις έναν άντρα να ξέρει τα πάντα. Θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου αργότερα. Γίνεσαι αυτό που πιστεύεις.

Αν ένας άντρας σε θέλει, τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά σου. Αν δε σε θέλει, τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει κοντά σου. Η μεγαλύτερη περιπέτεια που μπορείς να έχεις είναι να ζήσεις τη ζωή των ονείρων σου.

Το μόνο άτομο που μπορείς να ελέγξεις σε μια σχέση είναι ο εαυτός σου. Ποτέ μην κλέβεις τον άντρα μιας άλλης. Αν απάτησε με σένα, θα απατήσει και εσένα.

Να είσαι ευγνώμων γι’ αυτό που έχεις. Θα καταλήξεις να έχεις περισσότερα. Αν επικεντρώνεσαι σε ό,τι δεν έχεις, ποτέ δεν θα έχεις αρκετά. Η αποτυχία είναι ακόμη ένα μικρό εμπόδιο προς το μεγαλείο. Το να συγχωρείς κάποιον δεν σημαίνει ότι θα τον προσκαλέσεις και στο τραπέζι σου.

Δεν έχει σημασία πώς ήρθες στον κόσμο. Αυτό που μετράει είναι ότι είσαι εδώ. Να έχεις δίπλα σου μόνο ανθρώπους που θα σε ανεβάζουν ψηλά!

Μετέτρεψε τα τραύματά σου σε σοφία.

Όπρα Γουίνφρεϊ:Ποτέ μην αφήνεις έναν άντρα να ξέρει τα πάντα. Θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου αργότερα - Εικόνα 2 Πηγή: www.diaforetiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ