Τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια των τελευταίων 100 ετών, σε ένα βίντεο 7 λεπτών

Διαχρονικά

Ενα εκπληκτικό βίντεο με τα πιο γνωστά και επιτυχημένα τραγούδια του τελευταίου αιώνα, δημιούργησε μια παρέα και κάνει τη δική της επιτυχία στο Youtube.

Ενα βίντεο με τραγούδια, το οποίο είναι φτιαγμένο ούτως ώστε όποιος το ακούει να περνά καλά, να χαμογελάει, να σιγοτραγουδάει, ένα βίντεο με αγαπημένα τραγούδια από πολλά και διαφορετικά είδη της ελληνικής μουσικής, όπως αναφέρει ο εμπνευστής του βίντεο  Νικόλας Ραπτάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στο σημείωμά του ο Νικόλας Ραπτάκης γράφει:

«Δεν μου ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα από κανένα τραγούδι. Τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς / καλλιτέχνες και στις δισκογραφικές εταιρίες . Το παραπάνω βίντεο δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για την ελληνική μουσική χωρίς  να υπάρχει σκοπός για εκμετάλλευση δικαιωμάτων και οικονομικό όφελος.

Επέλεξα τα τραγούδια σύμφωνα κυρίως με το δικό μου γούστο αλλά συγχρόνως προσπάθησα να αποτυπώσω τη μουσική αίσθηση της κάθε δεκαετίας, μέσα από τη δίκη μου ματιά, γιατί εννοείται πως η ιστορία της ελληνικής μουσικής είναι τεράστια και είναι πολύ δύσκολο να αποτυπωθεί ολόκληρη σε ένα τόσο μικρό χρονικά βίντεο . Όλο αυτό το στήσαμε πρώτα απ’ όλα για fun και για να περάσουμε καλά. Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε ιστορική καταγραφή αλλά να φτιάξουμε ένα βίντεο με το οποίο να μπορεί κάποιος να χαμογελάσει, να θυμηθεί και να σιγοτραγουδήσει μαζί μας αγαπημένα τραγούδια από παρά πολλά και διαφορετικά είδη της ελληνικής μουσικής».

Iδέα, επιλογή τραγουδιών, vocal arrangement: Νικόλας Ραπτάκης Τραγουδούν μαζί: Ελένη Ποζατζίδου, Νατάσα Μενδρινού, Μιχάλης Ζέης Bitman Video: Μιχάλης Γκούμας Μουσική παραγωγή, ηχογράφηση, μίξη, mastering: MLI productions & Μάριος Λαζ Ιωαννίδης στο MusicRoom Studio

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ