Όταν η φύση κάνει θαύματα. Το πολύχρωμο πάρκο λουλουδιών που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εποχή και μαγεύει τους επισκέπτες

Χαρακτηρίζεται ως ο παράδεισος των λουλουδιών. Σε απόσταση περίπου δύο ωρών από το Τόκιο βρίσκεται το πάρκο Hitachi Seaside, που είναι μια παλέτα χρωμάτων, τα οποία εναλλάσσονται από την μια εποχή στην άλλη. Το διάσημο πάρκο της Ιαπωνίας, καλύπτει μια έκταση 190 εκταρίων και διαθέτει πάνω από 4, 5 εκατομμύρια λουλούδια που ανθίζουν σε όλο το πάρκο, προσελκύοντας πολλούς τουρίστες που επισκέπτονται το πάρκο κάθε χρόνο. Κάθε εποχή θα βρείτε μια διαφορετική ποικιλία των λουλουδιών που ανθίζουν πάνω στον «Miharashi No Oka», έναν λόφο με πανοραμική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Όταν η φύση κάνει θαύματα. Το πολύχρωμο πάρκο λουλουδιών που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εποχή και μαγεύει τους επισκέπτες - Εικόνα1 Την άνοιξη το πάρκο αποκτά ένα ζωηρό γαλάζιο χρώμα από ένας είδος φυτών που ονομάζονται νεμόφυλα (nemophila), τα οποία ανθίζουν μια φορά το χρόνο και έχουν σχεδόν διάφανα γαλάζια πέταλα. Η περίοδος αυτή ονομάζεται «Nemophilia Harmony». Το απόλυτο γαλάζιο, «σπάνε» οι πράσινοι θάμνοι, οι οποίοι είναι σαν τεράστιες μπάλες. Στις αρχές του καλοκαιριού ανθίζουν τα τριαντάφυλλα, ζίνιες στα μέσα καλοκαιριού ενώ το φθινόπωρο το πάρκο γεμίζει με κόχια. Το πάρκο φιλοξενεί το ετήσιο ροκ φεστιβάλ της Ιαπωνίας κάθε Αύγουστο.

Όταν η φύση κάνει θαύματα. Το πολύχρωμο πάρκο λουλουδιών που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εποχή και μαγεύει τους επισκέπτες - Εικόνα2

Το φθινόπωρο, οι πράσινες θαμνώδεις μπάλες παίρνουν ένα σκούρο κόκκινο χρώμα, το οποίο επικρατεί στο πάρκο. Το πάρκο έχει επίσης περίπου ένα εκατομμύριο νάρκισσους που ανθίζουν ανάμεσα στα πεύκα, περίπου 170 ποικιλίες της τουλίπας και πολλά άλλα λουλούδια.

Όταν η φύση κάνει θαύματα. Το πολύχρωμο πάρκο λουλουδιών που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εποχή και μαγεύει τους επισκέπτες - Εικόνα3 Στο πάρκο υπάρχει λούνα παρκ για μικρούς και μεγάλους, δρόμοι για περπάτημα και ποδήλατο και εστιατόρια. Κυκλοφορεί τρενάκι το οποίο κάνει το γύρο του πάρκου μέσα σε 40 λεπτά με 10 στάσεις, για να μπορεί ο επισκέπτης να ανέβει και να κατέβει όσες φορές θέλει, ώστε να θαυμάσει αυτό το υπέροχα εναλλασσόμενο τοπίο.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ