Οταν ο σερβιτόρος, νέος σύμβουλος του Τσίπρα τουίταρε στη Μενεγάκη: «Είσαι κούκλα», «με διατηρείς ορεξάτο», «τι μποτάκια φοράς»; [εικόνες]

Με τον πιο έντονο τρόπο εκφράζει την στήριξη του στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω Twitter ο νέος ειδικός σύμβουλος στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας ποστάροντας διαρκώς ειδήσεις με τις δράσεις της κυβέρνησης.

Οι δαιμόνιοι χρήστες του Twitter όμως ανακάλυψαν μία ακόμα αδυναμία του νέου ειδικού συμβούλου που δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη.

Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τα tweet που κυκλοφορούν από χθες βράδυ στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο. Σε αυτά ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού όχι μόνο τουιτάρει την διάσημη παρουσιάστρια, αλλά δηλώνει κιόλας η οποία δεν τον κοιμίζει, τον κρατά ορεξάτο« Βλέποντάς σε, οργανώνω τις δουλειές μου», γράφει ο Νίκος Καρανίκας στην Ελένη Μενεγάκη το 2011, ενώ και τα επόμενα χρόνια συνεχίζει να εκφράζει τον θαυμασμό του για το πρόσωπό της.

Η αδυναμία του πρωθυπουργικού συμβούλου στις παρουσιάστριες τον έκαναν να ασχοληθεί και με την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου. Σε ένα tweet με… σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά, έκανε mention στην παρουσιάστρια, γράφοντας:

«Τσαπανίδου, είσαι τελικά πολύ μνημονιακιά και έχεις ασχημίσει»

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ