Ουρές στα φαρμακεία οι ανεμβολίαστοι για να κάνουν rapid test και να μην «φάνε πόρτα» σε καφέ, κλάμπ και εστιατόρια

Ουρές έξω από τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης σχημάτιζαν νεαρά άτομα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να προμηθευτούν το απαραίτητο rapid test που θα τους άνοιγε τις πόρτες στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Όλοι οι ανεμβολίαστοι οι οποίοι θέλουν να διασκεδάσουν σε νυχτερικά κέντρα, κλαμπ, καφέ και εστιατόρια είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν αρνητικό rapid test 48 ωρών που θα αποτελέσει και το εισητήριο τους για είσοδο.

Σύμφωνα με dikaiologitika.,gr οι πολίτες, που στη συντριπτική τους πλειονότητα νεαρής ηλικίας, περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους, καθώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα Σάββατο 7 Νοεμβρίου όλοι όσοι κάθονται σε μεικτούς χώρους εστίασης θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ εντός 48 ωρών.

Όπως δήλωσε στη τοπική ιστοσελίδα Voria.gr φαρμακοποιός που διατηρεί φαρμακείο επί της Αγίας Σοφίας, γενικά τα Σαββατοκύριακα είναι αυξημένη η ζήτηση, όμως το αποψινό ξεπέρασε τα προηγούμενα.

«Είναι λογικό πως λόγω των νέων μέτρων οι πολίτες επιθυμούν να είναι σίγουροι πως θα μπορέσουν απόψε και αύριο να εξυπηρετηθούν από τους χώρους που επιθυμούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ