Πάμελα: Ο λόγος που απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας – «Δεν είμαι ίδια με το παρελθόν»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε η Πάμελα.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας, για την πορεία της στο τραγούδι και για τα κιλά που είχε πάρει στις εγκυμοσύνες της.

«Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έχω δύο γιους, 4 και 7 ετών, είμαι μια ευτυχισμένη μαμά. Είμαι πολύ απασχολημένη με τα παιδιά μου, τώρα είμαι καλύτερα όμως γιατί έχουν μεγαλώσει και αρχίζω και κοιμάμαι, είχα να κοιμηθώ πολλά χρόνια», είπε αρχικά η Πάμελα.

«Όταν άκουσα το “Πάμε Έλα” στο ραδιόφωνο δεν το πίστευα ότι συμβαίνει αυτό. Όταν άκουσα την Ελευθερία Ελευθερίου να λέει τραγούδι μου νόμιζα ότι άκουσα τη φωνή μου, δεν κατάλαβα τι έγινε. Δεν είμαι ίδια με το παρελθόν, πήρα 25 κιλά σε κάθε εγκυμοσύνη μου, 50 συνολικά, έχω μεγαλώσει, φαίνεται, αλλά μου αρέσει», πρόσθεσε.

«Δεν νιώθω αδικημένη με την καριέρα μου, υπήρχαν πράγματα που ήθελα να κάνω και καταστάσεις που ήθελα να είναι αλλιώς και δεν ήταν. Η νύχτα με κουράζει, δεν μου άρεσε, ήταν δύσκολο για μένα. Πολλές φορές στην Ελλάδα δουλεύεις και δεν πληρώνεσαι. Αυτό μου είχε συμβεί και είπα ότι εγώ δεν μπορώ έτσι. Σήμερα σκέφτομαι πως αντί να προσβληθεί εκείνος, που μου φέρθηκε χυδαία ή άσχημα, εγώ ήμουν η ευγενική για να μη θυμώσει και μου κάνει κακό», κατέληξε η Πάμελα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ