Παναγιώτα Βλαντή: “Έκανα κι εγώ κατάψυξη ωαρίων. Έχουμε σκεφτεί την υιοθεσία. Να μη φοβούνται οι νέες κοπέλες” (βίντεο)

Η Παναγιώτα Βλαντή είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του Ελληνικού κοινού. Το ταλέντο της στην υποκριτική φάνηκε από την ηλικία μόλις των 16 ετών με την συμμετοχή της σε δύο ταινίες. Ενώ στο ευρύ κοινό συστήθηκε από την σειρά “Βίος Ανθόσπαρτος”  και με την συμμετοχή της στην σειρά “Μαύρα Μεσάνυχτα” να την απογειώνει. Πέρα από το ταλέντο της είναι και μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες ηθοποιούς και μάλιστα κάτι που μπορεί να μην γνωρίζατε είχε πάρει μέρος στα Καλλιστεία το 1988

Παναγιώτα Βλαντή: “Έκανα κι εγώ κατάψυξη ωαρίων”

Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε στον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα. Η Παναγιώτα Βλαντή μεταξύ άλλων μίλησε για τις σκέψεις υιοθεσίας, για κατάψυξη ωαρίων ενώ αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στα καλλιστεία

«Ήμουν πολύ ντροπαλή στο σχολείο. Η αδελφή μου ήταν πολύ πιο κοινωνική. Σταρ! Δεν είχαμε ανταγωνισμό με την αδελφή μου. Ήταν επανάσταση το ότι πήρα μέρος στα καλλιστεία. Οι γονείς μου ήταν κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την υποκριτική και έτσι πήγα στα καλλιστεία. Τελικά δεν τους πείραξε καθόλου. Πλήρωνα τη δραματική σχολή με το χαρτζιλίκι που έβγαζα από τις φωτογραφήσεις», είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή.

Η Παναγιώτα Βλαντή ανέφερε για το γάμο της με τον Γιάννη Βλάχο,: «Ήταν να παντρευτώ το 2020, αλλά λόγω κορονοϊου έγινε το 2021. Ήθελα να το μοιραστώ αλλά μετά τον γάμο. Το ήθελα πολύ κλειστό με λίγους ανθρώπους. Μ’ άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν σκεφτόμουν το γάμο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ… Η τελετή ήταν όπως την ήθελα, σ’ ένα ξωκλήσι με τον Γιάννη δίπλα μου και θέα τη θάλασσα. Ξέχασα να πάρω τις λαμπάδες από την Αθήνα και έγινε πανικός».

Παναγιώτα Βλαντή: “Να μη φοβούνται οι νέες κοπέλες”

Κλείνοντας, η Παναγιώτα Βλαντή ανέφερε: «Οι νέες κοπέλες δεν πρέπει να έχουν άγχος με το παιδί, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει και η κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει κι εγώ. Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Είμαι υπέρ. Ναι, το έχουμε σκεφτεί».

Δείτε όλα όσα είπε η Παναγιώτα Βλαντή  Η Παναγιώτα Βλαντή μιλάει στο Πρωινό για τον Αλέξη Γεωργούλη

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ