Πανέμορφη ηθοποιός & μικρότερή του: Η νέα σύντροφος του Πάνου Βλάχου ύστερα από το χωρισμό με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Επικαιρότητα

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή ανοίγει ο Πάνος Βλάχος, καθώς μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φαίνεται ανανεωμένος.

Όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Γεια σου», επικαλούμενη ρεπορτάζ της εφημερίδας «On Time», ο ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερις μήνες με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και πλέον ειναι αχώριστοι, κρατώντας ωστόσο την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο η Nατάσα Εξηνταβελώνη, που φέτος πρωταγωνιστεί ως Αμαλία στον «Παράδεισο των κυριών», όσο και ο Πάνος Βλάχος δε μιλάνε ποτέ δημόσια για τα προσωπικά τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό ΟΚ! ο Πάνος Βλάχος είχε πει για τον έρωτα: «Ο έρωτας είναι σαν το χαστούκι γιατί πάντα σε ξεβολεύει, είτε έχει θετική είτε αρνητική έκβαση. Σε κάθε περίπτωση έχει αυτή τη λειτουργία, να σε ξυπνήσει. Για αυτό και τα περισσότερα έργα μιλούν για τον έρωτα. Σε κάθε ταινία είναι η σκηνή που περιμένεις να δεις. Έτσι τον βιώνω τον έρωτα. Μου φαίνεται μια πολύ γλυκιά και αθώα κατάσταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ