Πανικός στο Facebook με την φωτογραφία Δανού κωμικού που κάνει μπάνιο μαζί με την 2χρονη κόρη του!

Πανικός στο Facebook με την φωτογραφία Δανού κωμικού που κάνει μπάνιο μαζί με την 2χρονη κόρη του!

Είναι παιδoφιλία όταν ένας γυμνός πατέρας μοιράζεται την μπανιέρα μαζί με την ανήλικη κόρη του; Ανάρτηση Δανού κωμικού έγινε αντικείμενο θετικών και αρνητικών σχολίων

Ο Δανός κωμικός Torben Chris προκάλεσε σάλο ανάμεσα στους χρήστες στο Facebook με μια φωτογραφία που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ο άνδρας φωτογραφίζεται στην μπανιέρα του σπιτιού του να κάνει μπάνιο, γυμνός, παρέα με την μόλις δύο ετών κόρη του.

Πατέρας και κόρη δείχνουν να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν το μπάνιο τους ενώ παίζουν στο νερό. Η ανάρτηση συγκέντρωσε 56.000 likes, έλαβε χιλιάδες σχόλια, τα περισσότερα θετικά, αρκετά όμως ήταν αρνητικά. Μερικοί χρήστες άφησαν να εννοηθεί ότι μια τέτοια φωτογραφία θα μπορούσε να παραπέμπει σε παιδoφιλία και επιτέθηκαν με «αιχμηρά» σχόλια στον Δανό κωμικό.

Ο ίδιος, ευχαρίστησε όσους είδαν θετικά την ανάρτησή του και έδωσε την απάντησή του στους υπόλοιπους, που τους χαρακτήρισε μειοψηφία. Ο Torben Chris έγραψε στην σελίδα του στο Facebook ότι για εκείνον είναι απόλυτα φυσιολογικό να κάνει μπάνιο στο παιδί του και δεν θεωρεί χυδαία την γύμνια του ίδιου και της κόρης του, αλλά το βρίσκει φυσιολογικό να πλένει το παιδί του, ενώ, αντίθετα, θα ήταν κακό, αν άφηνε την μικρή βρώμικη. Ο Δανός κωμικός ανέφερε ότι δεν είναι μόνο υποχρέωση της μητέρας να κάνει μπάνιο στο παιδί της.

Ένας χρήστης έγραψε για την επίμαχη ανάρτηση: «Φόρεσε τα εσώρουχά σου φίλε μου. Σε τι θα ωφεληθεί η κόρη σου αν βλέπει τα γεννητικά σου όργανα;» και κάποιος χρήστης, πιο επιθετικός, ανέφερε: «Κάθεστε εκεί με τα πόδια ανοιχτά μπροστά σε ένα κορίτσι δύο ετών».

«Φυσικά ο καθένας μπορεί να αναθρέψει το παιδί του όπως θέλει. Όμως, μην θεωρείτε αυτό (την φωτογραφία), ως ανάρμοστη συμπεριφορά, γιατί η πλειοψηφία δεν το νομίζει», απάντησε ο Δανός πατέρας και συμπλήρωσε ότι «αν δεν είναι σωστό να ανεχόμαστε να βλέπουμε ο ένας τον άλλο γυμνό, θα είχαμε γεννηθεί φορώντας ρούχα».

Πηγή: independent.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ